Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

TheTrusT Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eXeLaNsTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 841

eXeLaNsTR

Level 16
TM Üye
Üye
Konular
4,776
Reaksiyon Skoru
914
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
310
MmoLira
-51
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Cogu Arkadasımız Oyunu Bıraktıktan Sonra Bende Bırakmaya Karar Verdim.Oyunu Bırakma Sebebim Çok. Gerek 4x,Gerek Oyunda Coluk Cocuk Sayısının Artması. yani kısaca artık oyun sarmıyor. Sizlere buradan Elveda Diyorum. Hakkınızı Helal Edin Arkadaslar.Bir Efsane Daha Gidiyor.Kardeslerim Sizleri Hiç Unutmuycam.(Onlar Kendini bilir.Yazmama ne gerek var.)

kardesim cok haklisin gerek 4x gerek coluk cocuk birde üstüne soyulmalar oyunu sıkıcı hale getirdi eskiden cok güzeldi kirmizi bayraktaydık balıkcının orda toplanirdik zevkli zaman gecirirdik artik oda yok bu 4x hilesi feci bir şekilde oyunu sıkıcı hale soktu :(

kardesim cok haklisin gerek 4x gerek coluk cocuk birde üstüne soyulmalar oyunu sıkıcı hale getirdi eskiden cok güzeldi kirmizi bayraktaydık balıkcının orda toplanirdik zevkli zaman gecirirdik artik oda yok bu 4x hilesi feci bir şekilde oyunu sıkıcı hale soktu :(

Kardesim Bunlar Bırakmamın sebeplerinden bir kaçı sadece daha neler lere varda söylemiyorum.

msnden görüşürüz kardeşim

başarılar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri