romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

eXeLaNsTR-TheTrusT-Ninja234 Veda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eXeLaNsTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 943

eXeLaNsTR

Level 16
TM Üye
Üye
Konular
4,776
Reaksiyon Skoru
914
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
310
MmoLira
-51
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elveda Sevgili Dostlarım.1 yıL Önce Oyuna Basladıgımda Arkadaslarım 'Kimse Seni Tınlamaz ve Burada Çar Dizemessin' Demişti.Bende Burda Arkadasların En Kralını ve Çok Çok Saglam Olmasada Bir Çar Dizdim...Ama Son 3 Aydır Çarım 2 Kere Soyuldu.İlk Soyulmamda Bırakmaya Karar Vermiştim.Çünkü O Kadar Yaptıgım Emekler Boşa Gitmişti.Ama Oyundaki Kardeslerimin Israrıyla Geri Döndüm.Simdi ise Çarım Yine Soyuldu.Bu Sefer Geçen Seferkinden Daha Fena Oldu.6 Edit Takım Gitti.Ben EditLerin Gitmesine Yanmıyorum.Beni Bilen Biliyor.O Çarı Soyulduktan Sonra Adam Etmek İçin Çok Çabaladım.Oyuna Hiç Para Yatırmadan 6 Edit Dizdim.Ama Bu Bana Biraz Fena Koydu.Çünkü O Kadar Emek Bosuna Gitti.Yani Boş Havanda Su Dövmek gibi Birşey.Bu Oyunda Hakkını Ödeyemiyecegim Bir Çok İnsan Var.Onlara Ben Kardeslerim Diyorum.Çünkü Gerek En Mutlu Zamanımda,Gerek En Kötü Zamanımda Benim Yanımda Oldular.Hiç bir ArtNiyet Güdmeden Yanımda Oldular.Bundan Sonra Lafı Uzatmaya Gerek Yok.Beni Tanıyan-Tanımayan Herkese Hakkım Helal Olsun.Sizlerde Hakkınızı Bana Helal Edin.
ELVEDA.
Bir Efsane Daha Bırakıyor.

Son düzenleme:
Helal olsn. Başarılar :)

Sedatım geçmiş olsun.İrtibatı kesme :)

HeLaL olsn kardesm :(

Sedat geçmiş oLsun kardeşim Realde başarılar:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri