emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bedensel savaşçı klavuzu @@@@@@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan craysis_09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ben bir şeyi düzeltmek istiyorum .Üç yönlü kesmenin atağı fazla gözüküyo ama çok da iyi bi skill değil.Bi örnek vereyim: üç yönlü kesmenin toplam atağı 3000 diyelim ve üç yönlü kesme 3 kere vurduğuna göre rakibin defansı toplam ataktan 3 kere düşer.Ama kılıc cevirmede tek vuruş olduğu için 1 kere düşer.Yani üç yönlü kesme zihinselleri yenmek isteyen birinin en son masterlayacağı skill olmalıdır.

Bu gelişim düzeni % 50 si yanlış diye bilirim ben bedensel savaşçı için yok 2 vit 1 str yok 1vit 2str olayını desteklemiyorum çünki çarınızda str yi fullemeniz 29 30 lwl lerde mümkün olup çar için mükemmel bi kesme oranına sahip olacaktır ben bu yöntemle çarlarımı geliştirdim sonra tabiki str den sonra hp fullicez oda 50 lili lwl lerde fulleniyor sonra çarınız 61 e kadar idare eden bi çar olacak tabi 61 de kalkan ve zırh ve itemlerinizin efsunları ile de güçlenecek tir.
Ayrıca tüm karakterlerin biyolog görevlerini yapmalarını şiddetle tavsiye ederim oyunun % 20 si oranı verdiği kalıcı özelliklerle güçlenmesine etki eder . Skil dağıtımını hiç bir yerde tartışmayın gerek yok hava,öfke,kılıç ç.,üç y.,ve hamle kılıç çevirme ve üç tönlüde teredüt etmeye bile gerek yok size bi misal veriyim kılıç çevirme ve üç yönlü master olsun kılıç çevirme 2k görünür atak üç yönlü ise 2.2k lık görünür atağa yine bir misal vererek bu skilleri uyguladığımız karakterin savunmasına bağlı kılıç çevirme ile 1.8k vuruyorsak üç yönlü ile ayrı ayrı 500 400 küsür felan toplam 3 vuruş ta 1.5k yı zor bulan toplam hasara tekabül ediyo bu nedenle kılıç çevirme atak olarak daha üstün ve isabet olarak ta. Hp li item kullanın mutlaka ilerki seviyelerde kolyede ayakakbıda kılıç savunması çift el savunma ve büyü savunması gibi efsunlara sahip itemler bulunması gerek mektedir.bk ları erken okumaya başladı iseniz misal 50 lwl sin m4 de bi skilin kaldı sabret ve 60 lwl lere yakın lwl lerde okuma dene skiller lwl le orantılı gelişim göstermektedir lwl artıkça + basa kitap okuma ws kolaylaşır.Bedensel zihinsele yenilme sebebi bk fiyatlarının pahalılığıdır :D bence bedensel savaşçının tek rakibi kara büyü suralardır.

aslında sananenebiliyim'in dediklerini destekliyorum bu teknikle önünde zihinsel ve kara büyülerin duamadığı bi knk var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri