noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bedensel savaşçı klavuzu @@@@@@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan craysis_09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

craysis_09

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
41
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar uzun zamandır savaşçıları keşfetmeye çalışıodum.Eskiden herkes bedensel olurken şimdi zihinsel oluyorlar.Çünkü güçlü beden var ve ws de bedenseli yeniyorlar.Ama bilmedikleri bişi var:
Savaşçı yakın dövüşustasıdır karakte tanıtımındada yazar ama zihinsel skilleri genelde uzak mesafeye dayalı skiller bu da savaş çıyı yakın dövüş ustası olmaktan çıkarır.
Asıl savaşçı yakın dövüştür yani BEDENSEL.(Ama bedensel olursak zihinselleri yanemeyiz) diyenler var ama yanılıolar.Ben bu klavuzu sırf bedensellerin zihinselleri yenmesi için hazırladım.Öncelikle Bedensel satatülerinden başlayalım
BEDENSEL SAVAŞÇI SATATÜLERİ:
Arkadaşlar herkes 2 str 1 hp dior ama yanılıor çünkü bedensel de hava kılıcı var bu zaten str yi güçlündirio onun için hp dayalı gitmek gerekiyor
Şiddetle: 2 hp 1 str öneriyorum.hp full olunca da full str gidin str full olunca
2 dex 1 sp gidin ki sekilleriniz de güçlensin
BEDENSEL SAVAŞÇI BECERİLERİ:
Arkadaşlar öncelikle kesinlikle hava kılıcı master yapılmalı bazıları öfke dior ama hava kııc olmadan öfke bi işe yaramaz o yüzden ilk hava kılıcı sonra, öfke sonra,3 yönlü kesme çünkü saldırı değeri çok yüksek ve ii bi skill,daha sonra kılıç cevirme ve hamle
BEDENSEL SAVAŞÇI İTEMLERİ:
Arkadaşlar öncelike kasılırken çift el silahı kullanın çünkü saldırı değeri yüksek
ws atarken de tek el silah kullanın çünkü öfke sadece tek el silah ta işer yarar hızlı vurursunuz adamı sürükler çift el de işe yaramaz
Eğer bedensel savaşçıda zihinselleri ve suraları yenmek istiyorsanız öncelikle
Eliniz de item kendi lwl larınız da ve yha kendi lwl larınıza yakın lwl larda olsun ama dolunay olursa iş değiir :D
eliniz de ki item en az +6 olsun,zırh da en az +7 olsun gümüş bilezik takın o da en az +6 olsuniteminize en az +3 suradan koruyan basın ve yine en az +3 öldürücü darbe taşı basın öldürücü darbeyi bulamazsanız +4 kavrama taşı da olur ama öldürücü darbeyi daha çok öneririm
GENEL TEKRAR
BEDENSEL SAVAŞÇI STATÜLERİ:
2 hp 1 str, hp full olunca full str, str de full olunca 2 dex 1 sp
BEDENSEL SAVAŞÇI BECERİLERİ:
Hava Kılıcı<Öfke<3 Yönlü Kesme<Kılıç Çevirme<Hamle
Not:Hava kılıcını en az m3 yapın öfke de en az m5 olsun
BEDENSEL SAVAŞÇI İTEMLERİ:
kasılırken çift el kullanın ws de kesinlikle tek el kullanın itemleriniz en az +6 olsun zırhınız en az +7 olsun en az +6 gümüş bilezik takın ve iteminize
en az +3 suradan koruyan,+3 öldürücü darbe taşı basın öldürücü yü bulamazsabız +4 kavramada olur ama öldürücü yü öneririm

DEDİKLERİMİZ YAPARSANIZ BİR ZİHİNSELİ BU SURALARI RAHAT YATIRIRSINIZ!!

yorum yokmu o kadar uğraştım yha en aından bi yorum yapın elıntı deildir kesinlikle

KESNİ EĞEĞİMDİR

Saol bea ii konu paylaşım için saol

Kardeşim Sırf Senin iÇin üye oLdum Yorum YapabiLmek için Çok Güzel Hazırlamışsın. Kardeş bir Şey Söyliyeyim Herşey para Paran oLdumu Kralını Yenersin : )

Kardes Süper Yapmşısın Helal Olsun Yane burdan Tüm Metin2 Cilere Senleniorum EmeGe Saygı Lütfen :ka19::)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri