xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Oyundan Atma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byburak01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 898

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam Arkadaşlar 1813 versiyonundan beri oyundan direk atıyor Bunun için bir konu dahi açtım açılan konulara mağduruz yazdım herkez kendini düşünüyor fakat ben değil ..
Bu sorundan Mağdur olan arkadaşlar bugun ne yaptım ettim sorunu buldum ..
Ben Sıkı bir kaspersky kullanıcısıyım ..
Kaspersky de Proaktif savunma var Yani çalışan uygulamalara erişim oldumu direk engelliyor ben bunu kapadım .. Oyuna devam ettim ve bir süre sonra oyun kapanıyor gibi oldu ama kapanmadı kaspersky hemen cıktı yanda

Buda Resim

Oda ne JRE1.6.0_06.MSI Tehlikeli Program Evet dedim Sorun yok Atmadı oyundan o JRE mi ne o javanın güncelleştirmesi Arka planda çalışıyor

Görev Yöneticisinde İşlemlerin orda Görünüyor Jushed.exe gibi bişi işte

ÇÖZÜM ŞUDUR ARKADASLAR KASPERSKY KULLANIYORSANIZ PROAKTİF SAVUNMAYI KAPATIN SONRA O CIKINCA OYUNDA EVET DEYİN

KASPESKY YOKSA PC NİZDE HALA ATIORSA İŞLEMLERDEN JUSHED.EXE GİBİ BİŞEYİ KAPATIN (Adını dogru yazamıyorum çünkü şuan kapalı )

SORUN DEVAM EDERSE FANLARA Bİ EL ATIN OLMAZ DEMEYİN İŞLEMCİ ISINIRDA CPU KULLANIMI DÜŞER

ŞİMDİ SİZDEN İSTEDİĞİM Bİ ALLAH RAZI OLSUN

EĞER HALA SORUN ÇÖZÜLMESSE YENİ BİR OTURUM ACIN ORDA KNİGHT I CALISTIRIN ATMIYORSA SORUN PCNİZDE VİRUS VAR TAVSİYEM KASPERSKY DEĞİL
FORMAT DEEP FREZEE BENDE ÖYLE YAPICAM ...

Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİNİZ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri