bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Milat2 Gerçekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu Şahıslarla ilk serverde Milat2de %30 pay ile anlaşma sağladım ve 36k paradan 2700 aldım Sözde bi açmaya 20k gitmiş tabi yersen :D

2. Serverde %35 ile anlaşma sağladım gelen para 70k aldıgım para 9k 1.800 Tl ise 1. sunucudan kalan paramdır ben kara ortağım kişi youtuberlerin süresini uzatır

parası benden kesilir itemciden item satarlar zararı bana olur won satarlar zararı bana olur ilk serverde adam paraya çöktü loncalara 5k gibi birde para söylemiş ödül olarak

geldi bize ben bunu ödeyemeyecem dedi ve lonca turnuvasına 57. alay olarak gmler katıldı ben savaş ne zaman olmuş kim kazanmış ilgilenmedim bile çünkü apaçık bu kişiler

miletin hakkını yeme konusunda uzman kişiler benden önce agahton2 serverinde 200 online ile oyun açtılar Files ise onheda filesi aynı reklam aynı bütçe 200 online

bu mehmetcan Y.k farkıdır files farkıdır binde bir core alırlardı oda c++11 sürümünden kaynaklı önemsiz birşeydi bir sorun olur mehmetcan koşar lonca savaşını başlatamazlar mehmetcanı ararlar 2 buçuk saatlik yolu ailemi tehlikeye atarak arabada son süraat basarak 30-45 dakika arasında eve geldim ben yoldaykende bir arkadaşa yönlendirdim

ki rezil olmasınlar diye zaten ben geldim çözdüm adamlar o kadar amatör ki sunucu saatini bile ayarlamayı bilmiyorlar server açılmış unutmuşlar bi ton sorunda oradan uğraştırdı

adamlar yedek almayı bilmiyor elle ch nasıl açılır onu bilmiyor ./game & şunu yapmayı bilmiyor gecenin 3ünde bunun için beni arıyorlardı map eklemeyi ben öğrettim quest editlemeyi ben öğrettim okutmayı ben öğrettim herşeyi bana soruyorlardı kısaca diyeceğim şu ki yallah enigmaya tekrar ben yokken 200 online ben varken 4000 online oyun gördünüz Paylaşmaya kalktıgınız elinizde olan oyun dosyaları milat1e ait dosyalar bir ton core bug mevcut Durduk yere oyundan disconnect yeme giri yani direk atar oyundan sizi bu tür bir ton sorun mevcut Forumdaki philia filesi bundan daha temizdir o derece diyeyim milat2 direniş için gecemi gündüzüme kattım stabil hale getirmek için

bu adamlar lafa gelince paranız kalmaz derler sen zaten 30k para almışsın serverden ilk partiden 2. partiden alacagın 5k gelip benimde 5k paramı alıyorsun aciz insan

bu tür şahıslara sakın ola files desteği sağlamayın ekibi çoluk çocuk dolu ben bıktım siz bıkmayın benim param yandı sizinki yanmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri