Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bu uyduruk server.Bi tane çocugun elinde ve bu devirde hamachili,öyle bir iş yapmışki bakın arkadaşlar çok biliyosan kendin yap gibi yorumlar yapmayın lütfen sizin için yazıyorum char açıyorsunuz kasıyorsunuz ve zaman harcıyorsunuz ama sürekli bakıma girdigi için zevk alamıyorsunuz oynayacaksanız sağlam serverde oynayın bu bilgisayarlar,Netler su yakmıyor kota ve elektrik götürüyor
[DWL]Rappelz Grup
DWL Server Fiyat Listesi
Karakter isim değiştirme:5TL
8.1 Kanatlar :5TL
SSEv5 170 lwl 8.1 pet:15 TL (8.1 boş kartı hediye)
200 lwl olma: 15 TL
+50 sev 10 set 50 TL
+50 sev 20 set 75 TL (ssev5 170 lwl pet hediyeli 200 Lvl)
Satın almak isteyenler
[Admin]Apple veya Duke den alabilirler
Ne bu şimdi ? 1 saat açık kalamayan zırt bırt bakıma girer ve vps sunucu yalanlarıyla milleti kandırıyorsun.Abartılı edit satışları falan sen resmi şirket değilsin bu saçma serverin garantisi bile yokken mobil ödemeye kalkışmışsın üye olurken ne sözleşme var ne bir şey alacaksınız parayla ertesi gün kapansa hiç bir hakkınız olmaz.Ortada sözleşme,anlaşma hiç bir şey yok bide kalkıp para falan yatırmayın arkadaşlar inanmayın ben size bir server veriyim.Server görün ingilizcedir fakat vps sunucu üzerinde.Herzaman online olup lagsızdır
Lütfen bu serverde zaman harcamayın amacınıza ulaşamazsınız ve zaten kaliteli bir hizmet sunamıyorlar rezil ettiler kendilerini söylediklerimi yanlış anlamayın ama ne zaman görsem oyunu bakımda insanlar yalvarıyor aç ne olursun diye para verdikten sonra yalvarmak biraz zor olur bunu o kendini gm sanan çocuk düşünmez sizden istediğim oynuyosanızda bırakın
Bu serverde kasması para yapması pet yapması kolaydır.Ayrıca insanların rahat kasılabilmesi için GM bir süreligine PK kapatmıştır ileriki zamanlarda açılacaktır.Lag asla yok 7 gün 24 saat istediginiz an online serverdir.Bakım çok nadir olur oda gerekli bakımlar
[DWL]Rappelz Grup
DWL Server Fiyat Listesi
Karakter isim değiştirme:5TL
8.1 Kanatlar :5TL
SSEv5 170 lwl 8.1 pet:15 TL (8.1 boş kartı hediye)
200 lwl olma: 15 TL
+50 sev 10 set 50 TL
+50 sev 20 set 75 TL (ssev5 170 lwl pet hediyeli 200 Lvl)
Satın almak isteyenler
[Admin]Apple veya Duke den alabilirler
Ne bu şimdi ? 1 saat açık kalamayan zırt bırt bakıma girer ve vps sunucu yalanlarıyla milleti kandırıyorsun.Abartılı edit satışları falan sen resmi şirket değilsin bu saçma serverin garantisi bile yokken mobil ödemeye kalkışmışsın üye olurken ne sözleşme var ne bir şey alacaksınız parayla ertesi gün kapansa hiç bir hakkınız olmaz.Ortada sözleşme,anlaşma hiç bir şey yok bide kalkıp para falan yatırmayın arkadaşlar inanmayın ben size bir server veriyim.Server görün ingilizcedir fakat vps sunucu üzerinde.Herzaman online olup lagsızdır
Lütfen bu serverde zaman harcamayın amacınıza ulaşamazsınız ve zaten kaliteli bir hizmet sunamıyorlar rezil ettiler kendilerini söylediklerimi yanlış anlamayın ama ne zaman görsem oyunu bakımda insanlar yalvarıyor aç ne olursun diye para verdikten sonra yalvarmak biraz zor olur bunu o kendini gm sanan çocuk düşünmez sizden istediğim oynuyosanızda bırakın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu serverde kasması para yapması pet yapması kolaydır.Ayrıca insanların rahat kasılabilmesi için GM bir süreligine PK kapatmıştır ileriki zamanlarda açılacaktır.Lag asla yok 7 gün 24 saat istediginiz an online serverdir.Bakım çok nadir olur oda gerekli bakımlar
Son düzenleme:
Katılıyorum türk sunucularında vakit kaybetmeyin ya rappelz black ya da yabancı sunuculara gidin düzgün türk pvp sunucusu yok emekleriniz boşa gider...
Ben o kadar oynadım hiç bakım görmedim sadece oynadım edit de biraz işleri karıştırıyor ama yapacak bir şey yok pwp server beğenmiyorsan oynmazsın vps dediğin dünya para belki adam vps parası için satış yapıyor nerden biliyorsun biraz fazla abartmışsın. Para vps için olmasa bile babasının oğlumusun adam neden yorsun bilgisayarını senin için beleşe, dünyadaki hiç bir şeyin yarını garanti değil paran çoksa verirsin yoksa vermezsin bukadar basit.
"SSEv5 170 lwl 8.1 pet:15 TL (8.1 boş kartı hediye)" Nerede oyunda eşitlik? Utanmasalar pet 300 level olsa 300 yapacaklar terbiyesiz herifler işte ne yapacaksın... "+50 sev 20 set 75 TL" Sen buna vps parası mı diyorsun ben bu parayla 2 aylık vps parasını çıkartırım... Sadece kâr elde etmek için açılan saçma bir sunucu... Gidin Rappelz Black oynayın arkadaşlar en iyi ve en çok kişi kitlesine sahip pvp sunucudur.
Son düzenleme:
Ben o kadar oynadım hiç bakım görmedim sadece oynadım edit de biraz işleri karıştırıyor ama yapacak bir şey yok pwp server beğenmiyorsan oynmazsın vps dediğin dünya para belki adam vps parası için satış yapıyor nerden biliyorsun biraz fazla abartmışsın. Para vps için olmasa bile babasının oğlumusun adam neden yorsun bilgisayarını senin için beleşe, dünyadaki hiç bir şeyin yarını garanti değil paran çoksa verirsin yoksa vermezsin bukadar basit.
Hamachili serverdede oynadim hemde sayamayacağın kadar.Haftada 2 veya hiç bakım olmuyordu ayrıca serverleri kuranlarda 14-16 yaşında çocuklar alman-fransız-arap asıl serveri bunlar yapıyor.Madem 8.1 veya 7.4 neyse fazla geldi makinesine 7.1 kursun şimdi diceksiniz 7.1 tarihte kaldı ama 7.1 in verdiği zevki şuanki yeni nesil 8.1 vermiyor çünki eski sürüm pvp serverlerde otomatik ssev5 petler vardı.Ve çökme ihtimali azdı Alper Okur arkadaşımızın dediği gibi adaletsiz bir oyun seriyolar millete ben onlara Facebook gruplarından anlattım güzel bir dil ile ama adamlar afedersin facebookta olsa taş sopalarla atacakalrdı çok biliyosan kendin yap,ağmızı bozdurma,attırtma kendini,defol gibi cümleler sarfettiler. Dedim bunlarla olmayacak ayrıldım gruptan he bu adamlarla aynı serverde bulunmak isteyen parasını paylaşmak isteyen varsa buyursun benim kimseyi tahrik ettiğim yok sadece uyardım,abartmışta değilim.Doğru server değil DWL.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)