romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Counter Strike 2D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoJoPaPi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

JoJoPaPi

Level 8
TM Üye
Konular
695
Reaksiyon Skoru
121
Altın Konu
1
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sabitlenirse Sevinirim : )
ALINTI DEĞİL !

Oyun İçin Açıklama
(Sildim kendim yazdım)
Oyun 2D olup üstten görünüme sahiptir yani kuşbakışı. Oyunu yönlendiriken wasd tuşları 3D de olduğu gibi aynı. Ateş yine aynı faremizle ama Üstten görünüm olduğu için arka sağ ve solumuzu görebiliyoruz. Aynı zamanda rakip de görebildiği için faremizi kıvrak kullanmamız gerekir.
Oyunda normal cs de olduğu gibi serverlar var az da olsa tr serverları mevcut.
Bu oyunda botlar sonradan değil ilk çıkartıldığı anda oyunun içinde yer almış. Bu da ileri görüşlü olduklarının bir belirtisi :D. Ayrıca oyunu Local & Network'tan da oynayabiliyoruz.
Oyundaki haritalara gelicek olursak normal csdeki gibi bölümlerin üstten görünüşünü oynuyoruz :).
Oyun gereksinimleri olarak 32 MB kötü bir ekran kartı bile çalıştırabilmekte. Ram anakart işlemci v.b bu oyun için farketmiyor.
Bu oyununda diğer oyunlar gibi modları var. Aşağıya koydum ordan kolayca ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında Sorularınız İçin Bu konu Alttına Mesaj Yazınız.

Not: Oyunu online oynamak için kullanabileceğiniz sunucu (server) adreslerinin listesine üretici adresinden ulaşabilirsiniz.

içinde şifre turkmmo.com diye yazıyo ama ben yine yaziym dedim :)

DİPNOT: oyun ücretsizdir.

Son düzenleme:
thm_5834.jpg

thm_5202a.jpg
thm_5202b.jpg

Nerdeyse Her Şey Değişiyor !

thm_22710.jpg

Ellerine Sağılık O Kadar Alıntı Yapmışsın :D Ctrl-c Ctlr-v Yapmısın Sabit :) Lütfen Alıntı De :D

[RİZE]Onur151;108700' Alıntı:
Ellerine Sağılık O Kadar Alıntı Yapmışsın :D Ctrl-c Ctlr-v Yapmısın Sabit :) Lütfen Alıntı De :D
ALINTI YAPMADIM Kİ KENDİM HAZIRLADIM ! nerden böyle bi kanıya vardın anlamadım.

Açıklamayı sildim kendi açıklama & yorumumu yazdım. sadece orası alıntıydı. şimdi alıntı falanda yok. ŞİMDİ KONU TAMAMEN BENİM ! ALINTI YOK YANİ :mad:

hem önemli olan bilgipaylaşımıdır

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri