Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

CrossFire Russian Server (Silah Levelleri Yok) + HACK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardes sırf sayı yapıyorum ok configrim tıklıyorum sonra ok a tıklıyorum onume

??????????????????????????????

Ok

Dİye birsey gelıyor ok a basıyorum yine nick yazma yerıne atıyor yardım etsen iyi olur

Kardes sırf sayı yapıyorum ok configrim tıklıyorum sonra ok a tıklıyorum onume

??????????????????????????????

Ok

Dİye birsey gelıyor ok a basıyorum yine nick yazma yerıne atıyor yardım etsen iyi olur

saçma rakamlar yaz 1354526354752 filan yaz confirm de ok de

oho ping super 1 haftadan beri oynuom bakın sole yapın ilk qirin trainingi yapçaksanız yapın sonra envantere qirin uzi yi satın sonra item shopa qirip ben xm8 aldım istediginz silahi alin sonra level atlain ilk odul 2 lwl sonra qalba 10.000 gp qelio onla desert eagle aldım simdi devam ediom staffsergeant olunca para 55.000 gp olcak onladam awm alırım 54.000 gp bu arada benim ping 50-120 arası oyun super crossfire russianda bulursunuz beni kime rusça sorsanız soler xD nickname _3_3_3_3_3_3 xD:m08::ka19::l04:

Son düzenleme:
oho ping super 1 haftadan beri oynuom bakın sole yapın ilk qirin trainingi yapçaksanız yapın sonra envantere qirin uzi yi satın sonra item shopa qirip ben xm8 aldım istediginz silahi alin sonra level atlain ilk odul 2 lwl sonra qalba 10.000 gp qelio onla desert eagle aldım simdi devam ediom staffsergeant olunca para 55.000 gp olcak onladam awm alırım 54.000 gp bu arada benim ping 50-120 arası oyun super crossfire russianda bulursunuz beni kime rusça sorsanız soler xD nickname _3_3_3_3_3_3 xD:m08::ka19::l04:

türkiyedemi oturuyosun sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri