Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Bug Kullanımında başa gelebilicekler [CEZALAR]

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan FarCry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 844

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bug Kullanımı - Ceza Uygulamaları
Merhabalar,

Av görevlerinde meydana gelen bug'un tüm serverlarda yaygın olarak kullanılması sonucunda, sunucularda ciddi anlamda suistimaller yapılmış, bu suistimaller de otomatik olarak kullananların tespiti ve cezalandırılmasıyla sonuçlanmıştır.

Hatanın kısa sürede çözülememiş olması, çok fazla sayıda kullanıcın bunu kullanmasına neden olmuştur. Sonucta bir sistem hatasından kaynaklanan bu durumun tamamen oyunculara mal edilmesi yanlış olacağı düşüncesi ile, GameForge tarafından belli bir sınırın altında bu kullanımı yapanların, hesaplarındaki tüm karakterlerin üzerindeki yanglar silinmek suretiyle oyuna dönmesine karar verilmiş ve bu karar uygulanmıştır.

Bu kişilerin banları açılır iken, meydana gelen bir teknik problem sonucunda, bu hatayı kullanıp da hile, hakaret, takıma hakaret gibi nedenlerle kapatılmış olan hesapların da cezaları otomatik olarak iptal olmuş, ancak hemen ardından bu hata kısa sürede düzeltilmiştir.

Bununla birlikte, oyun kurallarında değişiklik yoluna gidilerek;

"4- Bug (Oyun Açığı) Kullanımı

Eğer bir açık bulup bunu kendinize avantaj sağlamak için kullanırsanız oyun hesabınız silinir. Bulunan tüm oyun ve programlama açıkları derhal bir GM ye yada destek görevlisine iletilmelidir."

maddesi:

"4- Bug (Oyun Açığı) Kullanımı

Eğer bir açık bulup bunu kendinize avantaj sağlamak için kullanırsanız oyun hesabınız cezalandırılır. Bulunan tüm oyun ve programlama açıkları derhal bir GM ye yada destek görevlisine iletilmelidir."

şeklinde,

Ceza sisteminde değişiklik yapılarak:

"4.Bug Kullanımı

Süresiz Ban (ağırlığına göre tüm hesaplar)"

maddesi:

"4.Bug Kullanımı

1.ihlal 1 ay ceza
2.ihlal 6 ay ceza
3.ihlal kapatma

Ancak; sistem kaynakli ve tüm oyuncularin etkilendigi teknik oyun sorunlarinin sonucunda meydana gelen bug kullanımlarında, süresiz/süreli kapatma cezası, farklı tür cezalar veya ceza uygulanmamasına karar verme yetkisi GameForge Şirketindedir"

şeklinde değiştirilmesine karar verilmiştir.

Önemli Not: Bug Kullanımı nedeniyle otomatik olarak verilen cezalar (ban, yang silinmesi vs) GameForge şirketi tarafından karar verilerek uygulanmış olup, uygulama hakkında Metin2TR takımının itirazları değerlendirme yetkisi bulunmamaktadır. Bu nedenle konu hakkındaki tüm itirazlara bu bilgilendirme cevap olarak gönderilecektir.

ALINTIDIR
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst