Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Alesta Sohbet Odası
Merhabalar. Saatlerce Yaratık kesip, Çetin gecen düellolardan sonra biraz dinlenmek, 2 cift kelam edip sohbet etmek sizinde hakkınız. Serverimizle ilgili genel konuları ve güncel hayatınızla ilgili enteresan buldugunuz meseleleri burada konusabiliriz.
Merhabalar. Saatlerce Yaratık kesip, Çetin gecen düellolardan sonra biraz dinlenmek, 2 cift kelam edip sohbet etmek sizinde hakkınız. Serverimizle ilgili genel konuları ve güncel hayatınızla ilgili enteresan buldugunuz meseleleri burada konusabiliriz.
ben görevime ilk alestada başladım sonra 4 bölüm daha ve sonra 10 bölüm sonra tüm forum şimdide yöneticilik ne günlerdi bea
Benim Metin2'de 2. oynadığım server.İlk Tramola serverinde başlamıştım ve oyunu iyi bilmiyordum.Sonra Alesta serverine geçip kendimi geliştirdim.Sonra char 41 Lv olduğunda ban yemişti ve 7.serverin(Artemis)gelmesini beklemiştim.Server açıldığında hiç bırakmadım ve 10 aydır aynı charda oynuyorum.
ben alesyada yaptım baya oyuyn ilk açıldığından beri sonra yedik banı bidaha tuvaya geçtim hala tuvadayım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)