mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ekran kararmasi ( deĞiŞik bir Şekilde :s )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vi®u$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 720

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu sorunu çözene hergün 3 ihlas bir Fatiha okuyacam ve ne kadar rep puanım varsa vercem!

Eskiden böyle bir sorun yoktu..

Ben skill hack için Metin2 Mod indirdim, sonra başka bir pvp indirdim. Skill hack gitti. Bende Metin2 Mod u tekrar kopyalayıp yapıştırdım olmadı.. Metin2 klasörünü sildim ve metin2yi tekrar yükledim.. Sonra Metin2 PVP Indirdim

LocaleAddr.tr sildim - SetguildMarkPath hatasının çözümünü packe attım ve ekran kararmasının packinide attım.. Ama ekran kararması hatası devam ediyordu bende metin2 yi tamamen sildim ve tekrar indirip yükledim.. Şimdi tekrar bir pvp indirdim ondada aynı şeyler oldu ve hala EKRAN KARARMASI hatası var ne yapçam kafayı yedim libidom düştü napçam arkadaşlar pvp oynıyamıom a q napçam lann!

metin2yi sil baştan yükle lütfen yardımcı ola bildiysem bi teşekrü gönlünden e koprsa birazcıkda +rep

:D:D adam zaten demiski sildim tekrar yükledim die

Arkadasim once bi bak pvp atmadan once ekran kararması oluomu eger oluosa ekran kararması cozumunu googlede ara eger hala devam ederse ben bilemem

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri