Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hızlı Yaşa Erken öl Ve Sevişmek Sevişmek Sevişmek 

Dürüstlük : Dürüst olarak bilişim sektöründe oyun sunucuları satışını devam ettirmek bilişim sektöründe üç kağıtçılık yapmadan milletin üstüne basmadan çalışmak. Çalıştığını Türkiye için yatırmak. ( Satış amaç değil iyi bir ortam ve insanlarla farklı konularda fikir paylaşmak)
Anti Tekelcilik : Kahrolsun USA ve Emperyalizm yoketmek için elinden geleni yapmak.
Anti Beyin Göçü : Beyin göçüne 22 yaşıma girince gerçekten daha da karşı çıkmaya başladım. Ülkemin kazanımları benim ve bizlerin çocukları ve torunlarının kazanımıdır.
Anti Tekelcilik : Kahrolsun USA ve Emperyalizm yoketmek için elinden geleni yapmak.
Anti Beyin Göçü : Beyin göçüne 22 yaşıma girince gerçekten daha da karşı çıkmaya başladım. Ülkemin kazanımları benim ve bizlerin çocukları ve torunlarının kazanımıdır.
Başkalarını kendine örnek alcagına başkalarına kendini örnek aldır ....
Az önce bir konuya baktim kendinize kimi örnek alırısınız oraya bakinca birde buraya baktım
böyle birşey attım kafadan 
Az önce bir konuya baktim kendinize kimi örnek alırısınız oraya bakinca birde buraya baktım
böyle birşey attım kafadan 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)