HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Serverde Adminlik Görevi Yapıyorum Ve Server Yeni Açılmıştır..
Adminlik Satışı Yoktur.Olmıyıcaktır !
Oyundan Söyle Söz Edebilirim..
Forum : Hersey Forumdadır...h t t p : / / g o y u n .t u r k f o r u m p r o . c o m /
İp Adresimiz...c s 5 . s y t e s . n e t' dir...
Lütfen Serverimiz De Vall Hack...Cd Hack...Vb Türde Hile Açmayınız Sadece Milleti Rahatsız Edersiniz..Ve En Sonunda Ban Alırsınız.Size Güzel Rahat Küfürsüz Bir Server Oluşturmaya Çalısıyoruz.Herzaman Size Yardım Edicek Bir Kaç Tane Admin Bulabilirsiniz.. Eğlenceli Olucağından Eminim.Çeşitli Eğlenceler Düzenlene Bilir.Server Yapım Aşamasında Olduğu için Servere Reset Çok Atılıyor.Canınızı Sıkmayın.Sizin İçin Yapılan Hersey İçin Bir Teşekkür Yeter Fazla Bile...Herşey Sizin İçin.Arkadaslarınızı Çağırırsanız Hem Biz Hemde Siz Memnun Kalırsınız...Size KüfürsüzLagsızGüzelEğlencel i Bir Sahne Hazırlamaya Çalısıyoruz.Clan Alımı Vardır.Clan Adı Rs'Dir..Kaliteli Oyuncular Alınıcaktır...Clanı Olmayan Tecrübeli Arkadaslar Clana AlınaBilir..
Oyunda Maplar Oyuncunun isteğince Açılıyor...FunPro Gibi....
Fazla Uzatmadan:
Size Eğlence Sözü Veriyoruz..!!!
Şimdiden Serverimize HoşGeldiniz Diyerek Mesajımı Bitiriyorum...
Oyun Takımına Ve Tüm Servere Gelenlere Saygılar....
Teşekkürler. GyN | HuS[EY]iN
Adminlik Satışı Yoktur.Olmıyıcaktır !
Oyundan Söyle Söz Edebilirim..
Forum : Hersey Forumdadır...h t t p : / / g o y u n .t u r k f o r u m p r o . c o m /
İp Adresimiz...c s 5 . s y t e s . n e t' dir...
Lütfen Serverimiz De Vall Hack...Cd Hack...Vb Türde Hile Açmayınız Sadece Milleti Rahatsız Edersiniz..Ve En Sonunda Ban Alırsınız.Size Güzel Rahat Küfürsüz Bir Server Oluşturmaya Çalısıyoruz.Herzaman Size Yardım Edicek Bir Kaç Tane Admin Bulabilirsiniz.. Eğlenceli Olucağından Eminim.Çeşitli Eğlenceler Düzenlene Bilir.Server Yapım Aşamasında Olduğu için Servere Reset Çok Atılıyor.Canınızı Sıkmayın.Sizin İçin Yapılan Hersey İçin Bir Teşekkür Yeter Fazla Bile...Herşey Sizin İçin.Arkadaslarınızı Çağırırsanız Hem Biz Hemde Siz Memnun Kalırsınız...Size KüfürsüzLagsızGüzelEğlencel i Bir Sahne Hazırlamaya Çalısıyoruz.Clan Alımı Vardır.Clan Adı Rs'Dir..Kaliteli Oyuncular Alınıcaktır...Clanı Olmayan Tecrübeli Arkadaslar Clana AlınaBilir..
Oyunda Maplar Oyuncunun isteğince Açılıyor...FunPro Gibi....
Fazla Uzatmadan:
Size Eğlence Sözü Veriyoruz..!!!
Şimdiden Serverimize HoşGeldiniz Diyerek Mesajımı Bitiriyorum...
Oyun Takımına Ve Tüm Servere Gelenlere Saygılar....
Teşekkürler. GyN | HuS[EY]iN
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)