HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hangİ hakla forumda gİdene dur gİtmeyene gİt dİyemem dİye laf yapİorsun varmİ bÖyle bİ hakkİn bunu bİze bİr tek admİn dİyebİlİr sen kİmsİn ya muhattap olmuyoruz senİnle sen İlgİlenme bİzle sonra burda laf yap mİllete sÜreklİ artİslİk taslİyorsun forumda goruyorum ses cİkarmİyorum yeter artİk
[GA]AspiriN;1690125' Alıntı:hangİ hakla forumda gİdene dur gİtmeyene gİt dİyemem dİye laf yapİorsun varmİ bÖyle bİ hakkİn bunu bİze bİr tek admİn dİyebİlİr sen kİmsİn ya muhattap olmuyoruz senİnle sen İlgİlenme bİzle sonra burda laf yap mİllete sÜreklİ artİslİk taslİyorsun forumda goruyorum ses cİkarmİyorum yeter artİk
Gereken cevabı aldı dıye dusunuyorum ben ... Yapacagı tek bir ınsanlık dışı hareketten sonra şikayet yolu gorunur .
ben bisi demiorum bisi dedimde ne oldu o hala aynı bana iftiralar atildi zar zor charımı actırdım Kenji ye ne kadar tesekkur etsem azdır ..............
Yalancİ İnsan olmayan kİŞİlİkler İftİra atar 250 tl yatİrmİŞİn
İftİradan ban latİrlarsa
o para obur dunyada Öpe Öpe sorulur hesabİ !!!
İftİradan ban latİrlarsa
o para obur dunyada Öpe Öpe sorulur hesabİ !!!
güle güle...:ka19:
Puhaha
Kardeşim bugtaysa bugda adminlere mesaj atın :ka19:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)