Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkes gizli gizli, köşe bucak loncam hakkında bişeyler fısırdıyolar. Kulağıma kadar geldiği için bunlar cevap yazma gereği duydum. Bizi bilen bilir ama biyere kadar artık bende ailemde yeteri kadar dolduk!
Tanımadığım etmediğim adam beni puan kasmakla suçluyo. Eğerki varsa bir şüphesi, varsa bir şüpheniz buyrun açın savaş. Puan mı kasmışız kendi gözlernizle görün.
Herkes birbiriyle savaş yaparken benim açtıgım savaşlar direk reddediliyo. Eğerki o sıralamayla hava atcak yere geldiyseniz buyrun savaşlara başlayalım. O sıralama nasıl değişiyo bakalım.
Beni saygısızlıkla suçluyolar bugün. Diyolar ki kimsin sen. Haddini bil. Benden saygı bekleyen insan, lonca savaşında sanki boss kesmeye gelirmiş gibi HarryPotter' a dönüşümle saldırıyolardı. Unutmadık o günü. Güldük sadece...
Benden saygı bekleyen adam lonca savaşında karşıma geçip bana küfredebiliyo. Hakaret edebiliyo. Bana server krallığından bahsedip, peşpeşe açtığım savaşların hepsini reddedebiliyor. Bide yüzsüzlük yapıp pm atıp savaşları ben belirlerim diyor.
Ben ne kadar her savaşı kadromda kimse olmadan kabul etmeme ragmen onlar bunları diyebiliyolar. Karşıma geçip haddini bil diyebiliyor.
Hoşgörü gösterdikce adımız korkağa çıkmış. Saygı gösterdikçe birilerine o birileri kendini efendi kral sanmaya başlamışlar. Bizim saygımız nezaketimizdendir. Kimse kendini ne efendi ne kral sansın. Ama artık kimse ne saygı ne de hoşgörü beklesin... Ne benden ne ailemden.
Kusura bakmayın bunun yeri burası mı bilmiyorum.Herkesin görmesini istedim. İsmim, lonca ismi birilerinin ağzında kötülenmeye çalışıyor çünkü.Herkesin ağzında bişeyler dönüyo. Ne iddanız varsa ya da söyliceniz arkamızdan konuşmayın. Burdan konuşun. Yaptığım hiçbir işte hile hurda yoktur. Hepsnide kanıtlarım hakkımla, hakkımızla yaptığımızı.
Tanımadığım etmediğim adam beni puan kasmakla suçluyo. Eğerki varsa bir şüphesi, varsa bir şüpheniz buyrun açın savaş. Puan mı kasmışız kendi gözlernizle görün.
Herkes birbiriyle savaş yaparken benim açtıgım savaşlar direk reddediliyo. Eğerki o sıralamayla hava atcak yere geldiyseniz buyrun savaşlara başlayalım. O sıralama nasıl değişiyo bakalım.
Beni saygısızlıkla suçluyolar bugün. Diyolar ki kimsin sen. Haddini bil. Benden saygı bekleyen insan, lonca savaşında sanki boss kesmeye gelirmiş gibi HarryPotter' a dönüşümle saldırıyolardı. Unutmadık o günü. Güldük sadece...
Benden saygı bekleyen adam lonca savaşında karşıma geçip bana küfredebiliyo. Hakaret edebiliyo. Bana server krallığından bahsedip, peşpeşe açtığım savaşların hepsini reddedebiliyor. Bide yüzsüzlük yapıp pm atıp savaşları ben belirlerim diyor.
Ben ne kadar her savaşı kadromda kimse olmadan kabul etmeme ragmen onlar bunları diyebiliyolar. Karşıma geçip haddini bil diyebiliyor.
Hoşgörü gösterdikce adımız korkağa çıkmış. Saygı gösterdikçe birilerine o birileri kendini efendi kral sanmaya başlamışlar. Bizim saygımız nezaketimizdendir. Kimse kendini ne efendi ne kral sansın. Ama artık kimse ne saygı ne de hoşgörü beklesin... Ne benden ne ailemden.
Kusura bakmayın bunun yeri burası mı bilmiyorum.Herkesin görmesini istedim. İsmim, lonca ismi birilerinin ağzında kötülenmeye çalışıyor çünkü.Herkesin ağzında bişeyler dönüyo. Ne iddanız varsa ya da söyliceniz arkamızdan konuşmayın. Burdan konuşun. Yaptığım hiçbir işte hile hurda yoktur. Hepsnide kanıtlarım hakkımla, hakkımızla yaptığımızı.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Can seninle pek bi sohbetimiz olamadi ama ne yasadigini az cok anlayabliorum zor bi durum gercekden bunun suclusu sen deilsin gözümde ailem dedigin loncadaki bir takim insanlar bir cok kisinn hoslanmadigi anlasamadigi insanlar... ve kanımca bu yüzden bu kadar tepki görüosunuz. sizden sevdigim de cok hoslanmadigim da cok kisi var loncanizdasoyliyim acikca bunu da... ama ailenin icindeki insanlarin da hatasi bu durum.
tmm karsı tarafi sucluosunuz ama insan dönüp bir de kendine bakmali benm hatam varmi varsa nerde die. kimse hatasiz deil burda ben bile...
sirf bir oyun icin karsidaki insanın kalbini dha önemlisi gururunu kran arkadaslarin var loncanda haberin olsun...
bunlari da kimseyle tartismak yada atismak icin yazmadim yanls anlamain. sadece fikrimi söylemek istedim...
Birileri arkanızdan konuşuyorsa onlardan öndesiniz demektir.Çekemeyen anten taksın demiyorum s*ktir olup gitsin
Can tek birsey dikkatimi çekti savasları biz belirleriz lafını samete sorsana ?
Geçen gün savas açtığımzda samet bna savaslari biz belirleriz istedigimiz zaman olur istemediğimiz zaman olmaz demisti samaete sor
Baskalarını yüzsüzlükle suçlarken önce kendi loncadaki adamların laflarını bil 
Geçen gün savas açtığımzda samet bna savaslari biz belirleriz istedigimiz zaman olur istemediğimiz zaman olmaz demisti samaete sor
Baskalarını yüzsüzlükle suçlarken önce kendi loncadaki adamların laflarını bil 
Son düzenleme:
Can tek birsey dikkatimi çekti savasları biz belirleriz lafını samete sorsana ?
Geçen gün savas açtığımzda samet bna savaslari biz belirleriz istedigimiz zaman olur istemediğimiz zaman olmaz demisti samaete sorBaskalarını yüzsüzlükle suçlarken önce kendi loncadaki adamların laflarını bil
![]()
Çok iyi biliyorum merak etme bana haddimi bildirmeye çalışanların kaç kuruşluk adamlar olduğunu. Küfredip engelleyen korkak diyip konuşmaya cesareti olmayanların hepsni bliyorum sen merak etme canm benim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)