bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Elveda ... ll VForce07

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VForce07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim kendine iyi bak iyi kötü zamanlarımız oldu. Seneye görüşmek üzere :( Özleticeksin kendini herkese

Acı Bir Ayrlik Tablosu Bir Ümit 1 eylüle Kadar Bekliyorum Bekliyorum İnsallah Bu Veda Konusu Acildigi Gibi Kilitletiriz Kardesm yoksa Ben Kime Abi Dicem birbirimizi nasi savuncaz ? 1 hafta ayri olmuyor 1 yil ne demek kardesm bizim team bozulursa .?Bole Bi Olay benmde Basima gelmis Gibiydi Aynı Seninki Gibi Evden Pc Gitcekdi Ama Sunu Anlamiyorlarki Pcnin Gitmesi Cözüm Deil Gttm İnternet Kafede Calistim calismak Denirse Tabi Zuhaha Ful Bilgisayar Basindaydm Ordada Sonra Mecbur Getirdiler :)

Demek İstedigim 1 Kişi Birseye Bagımlı Olmussa o şeyi Yaptigi Zaman Mutlu Oluyor Zamani Geciyorsa Onu Vazgectirmek İcin O Şeyi Kaldirmak Hic bi İse Yaramaz Yapmak İsteyen Yine Yapar Yine Yapar Sadece Kucuk Sorunlar Olur Bizde O Sorunlari İstemiyor Kardesm..!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri