HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HaYaT YiNe...; gIrIş, GeLiŞmE, sOnUç.. GiRiŞ ; NeDeNsIz... GeLiŞmE ;
ÜmItSiZ...SoNuÇ ; GeReKsIz..........
sni unutmak için and içtim.. qözLérin qéLdi akLıma wazqéçtim
dönme ihtimaLi yoq artıq, o qüLü$Lér dü$ oLduu!!!
SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewmiomusun artık beni.. Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..!
Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
Ndn insanlar bu kdr acımasız, ndn dostun dşmanndn farksz, ndn kybdnce değrler anlaşlr, ndn güçLü hep duyguLrLa oynaşr?!
Nefret.. Nefret ediorum sndn!! Nefret edeceğim ismini söyLeyenLerden, senden bahsedenLerden.!!
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi.
YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun Sen.Isınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Günaydın Gittim Ben....
her$ey için çok geç demek için ßeLkide çoq geç...
ya$am geRie baqaRaq anLa$ıLıR..iLeRie baqaRaq ya$anıR..!
Her$ey bende ba$Lar Bende biter !
BoshveR YüReĞiN ELLeRDe ÖZLeMiN DiLLeRDe KaLSıN...
ÜmItSiZ...SoNuÇ ; GeReKsIz..........
sni unutmak için and içtim.. qözLérin qéLdi akLıma wazqéçtim
dönme ihtimaLi yoq artıq, o qüLü$Lér dü$ oLduu!!!
SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewmiomusun artık beni.. Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..!
Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
Ndn insanlar bu kdr acımasız, ndn dostun dşmanndn farksz, ndn kybdnce değrler anlaşlr, ndn güçLü hep duyguLrLa oynaşr?!
Nefret.. Nefret ediorum sndn!! Nefret edeceğim ismini söyLeyenLerden, senden bahsedenLerden.!!
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi.
YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun Sen.Isınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Günaydın Gittim Ben....
her$ey için çok geç demek için ßeLkide çoq geç...
ya$am geRie baqaRaq anLa$ıLıR..iLeRie baqaRaq ya$anıR..!
Her$ey bende ba$Lar Bende biter !
BoshveR YüReĞiN ELLeRDe ÖZLeMiN DiLLeRDe KaLSıN...