HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hasRetimdİn şİmdiysE nefRetİmsİn - duY bunLaRı ; kaLBine işLesİn - söLesEne sEn nasıL biRisİn ^^
Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız SusuN.
SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. ruhum, bedenim sensiz! . . Eminim, mutLusundr ßnsiz..!
SnnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım
Ndn insanlar bu kdr acımasız, ndn dostun dşmanndn farksz, ndn kybdnce değrler anlaşlr, ndn güçLü hep duyguLrLa oynaşr?!
Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Ağlamaklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm Oldu..Çözebilirsen Hadi Çöz..
Şey.. Acaba fazLadan 2 kanadın varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kırdıLarda.
BiR mUm IşIğI bİlE gÖrEmİyOrUm İlErİdE..
DAHA GöRMEDiğiM KAç YüZüN, KAç RENGiN VAR BE HAYATTT !!!
köle olur mu sandın benim güzel gururum!!!
ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin
oYuNuN eN güSeL YeriNde ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM..
kOyVeRdİM hAyAtı...
sEwMiŞtİr yÜrEğİm Bu SeSsiZ hAlİ!!!
CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?
Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM!
Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek..!!
Sen Doğruları Hiç Sevmedin ki Utanasın...
Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız SusuN.
SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. ruhum, bedenim sensiz! . . Eminim, mutLusundr ßnsiz..!
SnnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım
Ndn insanlar bu kdr acımasız, ndn dostun dşmanndn farksz, ndn kybdnce değrler anlaşlr, ndn güçLü hep duyguLrLa oynaşr?!
Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Ağlamaklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm Oldu..Çözebilirsen Hadi Çöz..
Şey.. Acaba fazLadan 2 kanadın varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kırdıLarda.
BiR mUm IşIğI bİlE gÖrEmİyOrUm İlErİdE..
DAHA GöRMEDiğiM KAç YüZüN, KAç RENGiN VAR BE HAYATTT !!!
köle olur mu sandın benim güzel gururum!!!
ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin
oYuNuN eN güSeL YeriNde ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM..
kOyVeRdİM hAyAtı...
sEwMiŞtİr yÜrEğİm Bu SeSsiZ hAlİ!!!
CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?
Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM!
Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek..!!
Sen Doğruları Hiç Sevmedin ki Utanasın...