onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hanımağa tahliye edildi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hakan811
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 460

Hakan811

Level 6
TM Üye
Üye
Katılım
3 Şub 2009
Konular
926
Mesajlar
1,425
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
165
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hanımağa lakaplı eski polis memuru Güniz Akkuş 'yağma, yaralama, tehdit ' suçlarından tahliye edildi.
1dKKyrc1mAo.jpg

Eski polis memuru Güniz Akkuş.
İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Güniz Akkuş, avukat Muzaffer Tufan, Sinan Osman, Mustafa Kemal Yavuz ve Orhan Soylu katıldı. Şikayetçi Özgür İnce'nin de hazır bulunduğu duruşmaya, diğer sanıklar gelmedi.

Duruşmada ifadesi alınan şikayetçi Özgür İnce, 3 yıl önce ''Reina'' adlı yerde kapı güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirterek, konuyla ilgili daha önce polise verdiği ifadenin geçerli olduğunu söyledi. Kendi şahsına herhangi bir şey yapılmadığını ve şu anda söz konusu iş yerinde çalışmadığını aktaran İnce, sanıklardan şikayetçi olmadığını bildirdi.

Mahkemeye savunma dilekçesi sunan tutuklu sanıklardan Güniz Akkuş'un avukatı Mustafa Avlağı, örgüt koşullarının unsurlarının oluşmadığını öne sürerek, uzun süredir tutuklu olan müvekkilesinin tahliye edilmesini istedi.

Savcı Altay, tutuklu sanıkların, suç vasfı ve tutuklu kaldıkları sürelerin göz önüne alınarak tahliye edilmelerini de talep etti. Birleşen dosyalarda yer alan ve Memet Koçarslan, Cüneyt Ceviz ve Ömer İlhan Öztürkler'in aralarında bulunduğu diğer sanıkların da çeşitli suçlardan hapis cezalarına çarptırılmaları isteniyor.
 
Teşekkürler!!...
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst