InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

XAMPP de Apache Start Almıyor...! Lütfen Bakın Bilenler :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barloju3737
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

barloju3737

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
52
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 12 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Server Kurdum anca XAMPP de Apacheye Start verdiğimde Running Gelmiyor.. Bi Kon uBulmustum Xamppnin dosyasına girip ordan apache>conf>httpd.conf adlı şeyi notdefterinde açıp Listen yazan şeyin karşısındaki 80 i 90 veya 70 yapın deiyordu ozman start alır diyordu bu seferde hemen arkimin pcsine girdim yani kurduqm pcye ordan öyle yaptım 70 yaptım start verdim geldi running ama bu seferde This is runnig team viewer yazdı 90 a aldım yine öyle yazdı lütfen yardım edin teamviewerden kaynaklanır die düşündüm kapattık bu seferde sayfa bulunamıyor dedi allah rızası için bilen biri eraslan_1996@hotmail.com adresini ekleyip yardım etsin şu mübarek ramazan ayında büyük sevap kazanır..:(:(:(:(

Lütfen Arkadaşlar Yardım edin allah rızası için lütfen yha bilen abiler ablalar lütfen

kardeş aynı şey banada oldu 1 gun sonra start aldı ama pc nın dınlenmesı gerekır

Bide bu sorun sadece vistalarda oluyormus doqrumu kardeş xpde asla olmuyormus öyleyse yarı nxpye çevşrcemde ?

alakası yok benimde xp o hatayı düzeltemiyorum kardeş en ii si sen hazır panel inidir yap sahsen bende öle yaptım hazır paazenl al degisti yap oke

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri