- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Server Kurdum anca XAMPP de Apacheye Start verdiğimde Running Gelmiyor.. Bi Kon uBulmustum Xamppnin dosyasına girip ordan apache>conf>httpd.conf adlı şeyi notdefterinde açıp Listen yazan şeyin karşısındaki 80 i 90 veya 70 yapın deiyordu ozman start alır diyordu bu seferde hemen arkimin pcsine girdim yani kurduqm pcye ordan öyle yaptım 70 yaptım start verdim geldi running ama bu seferde This is runnig team viewer yazdı 90 a aldım yine öyle yazdı lütfen yardım edin teamviewerden kaynaklanır die düşündüm kapattık bu seferde sayfa bulunamıyor dedi allah rızası için bilen biri eraslan_1996@hotmail.com adresini ekleyip yardım etsin şu mübarek ramazan ayında büyük sevap kazanır..

- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lütfen Arkadaşlar Yardım edin allah rızası için lütfen yha bilen abiler ablalar lütfen
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş aynı şey banada oldu 1 gun sonra start aldı ama pc nın dınlenmesı gerekır
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bide bu sorun sadece vistalarda oluyormus doqrumu kardeş xpde asla olmuyormus öyleyse yarı nxpye çevşrcemde ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)