Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu tür tartışmaları niye forumda yapıyorsunuz Ö.M var msn var oyun içinde pm var.Bu tartışmalar yüzünden güzelim konular kilitleniyor.
Bir şey kastetmediysen niye öyle yazdın?Kontrol amaçlı girmiştim o ara oyunda aşırı canım sıkılmıştı o yüzden girip kestim.Tamam buffsuz at ve ss koy.Elinde zehir olup olmaması ne farkedecek zehir kötü mü sanki zaten sırf beni geçebilmek için yüksek damageler vurabilmek için yakın dövüş oldun.Oyunu oynamadığım için kapışmaya gerek yok oynasaydım bende item alırdım.600k yı zor geçersin.Tartışmayı yaratan sensin benim rekorumu geçtiğin için mustafa duy beni yazan kim açık ara fark attım yazan kim? mucx baby![]()
Dostum Sana Sole soleyim Sen Kendine Neden ALiniyorsun Ssnde Kural Disi Birseymi Var Yoksa Neden Bu Kadar Sinirlsin Seni Gecebilmekle Alakasi yok Okcudan Sıkıldım Perfect Bile Acmadim Okcuda.Ayrica Seni Rakibim Gormuyorum Arkadasim Sanirdim Değilmissin Cakram Zehirden Daha iyi ninjalik
Mustafa duy beni derken bi rekabet olur sende beni guzel karsilarsin damage atarsin diye dedm mucx baby falan seviyeni dusurme bence.Ayrica Daha İtem alsam 700 K Bile Vururum.! ok ByAyrica Oyuna Girince Bufsuz Aticam birazdan Girerim.
Arkadasa Ben Msnden Cevap Yazdm o Dikkata Almadi Forumdakileri Dİkkate aliyor sanirim msnden yazdigima cevap yazmadi forumdan yazdi pm atinca ilglenmedi bende burdan yazmak mecburunda kaldim devam ettirmicem zaten tartismayi oke.
Ben ona alınmadım ama ben kendi rekorumu koyduğumda sen ps dedin bir sürü iftira attın sonrada sustun kaldın kanıtlayıcı ss yi görünce.Tüm bunlar beni geçebilmek için olmasa neden benim tüm bunları görmem için duy mustafa yazasın açık ara fark attım yazasın bana hava atmaya çalışıyorsun hah birde rakibin görmüyormuşsun arkadaşlık böylemi olur ilk önce sen onu düşün beni rakibin olarak görmüyorsan neden rekabet çıkmasını isteyesin ki ayrıca ben tebriğimi ettim.mucx baby lafının seviye ile alakası yok sen öyle anlıyorsan benim sorunum değil
İyi sen rüyanda vur 700k yı 
İyi sen rüyanda vur 700k yı