farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

MMoMt2 Server Rekoru Buyrun No Ps :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byburak01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Hah.Sırf bu damageyi beni geçebilmek için yapmışsın ayrıca oyuna geri döndü demişsin öyle bir lafta etmedim bilip bilmeden konuşma sadece kontrol amaçlı giriyorum oyuna.Yazmışsın: bazıları kural dışı yapıyor ama kimler onlar??Hemde ben damageyi buff suz atmıştım senin ne yapıp ettiğin belli değil item almışsın galiba emin değilim ama kaç kişiye teşekkür ettiğine göre oyunda değilim ne yazık ki onurutku doğru söylemiş iyi kapışma olurdu ;)

hah :) Ben Kural Disi Derken Seni Kastetmedim Bu 1.cisi 2.cisi Donmesen nie Ejderha Kesesin 3.cisii Buffsuz Daa Atarim Bu damageyi İstersen Bufsuz Atip Ss koyabilirim ayrica senin elinde bicak bende zehir ona ragmen bole bir damage gel oyuna kapisalim gerekirse 600kyida gecerim rahat ol banu zabinin carina bi gir at lutfen tartisma yaratmayalim.

Bir şey kastetmediysen niye öyle yazdın?Kontrol amaçlı girmiştim o ara oyunda aşırı canım sıkılmıştı o yüzden girip kestim.Tamam buffsuz at ve ss koy.Elinde zehir olup olmaması ne farkedecek zehir kötü mü sanki zaten sırf beni geçebilmek için yüksek damageler vurabilmek için yakın dövüş oldun.Oyunu oynamadığım için kapışmaya gerek yok oynasaydım bende item alırdım.600k yı zor geçersin.Tartışmayı yaratan sensin benim rekorumu geçtiğin için mustafa duy beni yazan kim açık ara fark attım yazan kim? mucx baby ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri