noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Rapid-Share Download Hzlarn Düürmütür..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 376

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

herkese slm.bikaçgündür rapid kullanan arkadaşlar bunun farkına varmıştır.Artık her dosya çektikten sonra modeme res cekmek yada dosry indirirken girilen harfler tanımı girmek zorunda değiliz.Bunlar kaldırılmış ama asıl nokta bedava kullanıcıların download hızı 62,5 kb/sn indirilmiştir.

Gerci ben gün boyu 45kb/sn bile ulaşamıyorum.Diger yandan 1mbps net hızı kullanan arkadaşlar 100-107 ile indirme yaparken bu oran 62,5 düşürülürken 1mbps üstünde hız kullanan arkadaşlar daha çok zarar görmüştür.

Son olarak upload yapıp puan kazananlarada kötü haberler var.Artık günde max 255 puan toplayabiliyoruz ayrıca dosya cekerken herhangi bir süre sınırlaması olmadıgı için kimse modeme res cekmeyecek dolayısıyla buda çok byük puan kayıpları demek.

Dünyanın en hızlı ve en büyük upload sitesi rapidshare uzun zaman bedava ve kaliteli hizmetle hayatımıza girdi artık pazar onların elinde.Bu değişiklikler sonucu premium kullanıcılar artacaktır.Alternatif upload siteleri arayanlarda olacaktır.Ama hiçbiri rapid gibi olamaz.Rapidteki server alternatifleri çok fazla ve yogunluklara ragmen hiçbizaman yavaşlama yaşamadım...Diğer alternatif siteler ne gösterir bunuda zaman içinde göreceğiz...

Not:İlk başta bu düşük download hızı internetten kaynaklandıgını düşünmüştüm.işin gerceğini öğrenince sizlerle paylaşmak istedim...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri