Büyük ihtimalle injector'da hedef client'ı findwindow ya da process adıyla buluyorsun bu yöntem sana sadece ilk bulduğu client'ı döndürüyor dll in bu yüzden tek bir client'a yükleniyor tek bir process aramak yerine açık olan tüm process'leri listelemen lazım
dediklerinini uyguladım çalıştırmayı başardım ama bu sefer sürekli oyun senin için mevcut değildir hatası almaya başladım bu konuda öneleriniz nelerdirAçık kaynak kodunuz var ise yapay zeka ile geliştirebilirsiniz.
Red ban dediğimiz duruma yakalanmış hesabınız. Bu durumda direkt giriş için bir yol izlemelisiniz. Yoksa bütün hesaplarınız red ban yiyecek ve Gameforge size hiçbir destek vermeyecektir.dediklerinini uyguladım çalıştırmayı başardım ama bu sefer sürekli oyun senin için mevcut değildir hatası almaya başladım bu konuda öneleriniz nelerdir
Direk giris icin nasil bir yol öneriyorsunuz, benim sistem söyle çalışıyorRed ban dediğimiz duruma yakalanmış hesabınız. Bu durumda direkt giriş için bir yol izlemelisiniz. Yoksa bütün hesaplarınız red ban yiyecek ve Gameforge size hiçbir destek vermeyecektir.
1-Vsl açıyorum kodumu derliyorum
2-ardindan hesaplara giriyorum
3-olusturdugum enjektörü açıyorum
4-tum id lere injekte ediyorum
5-oyuna girdikten sonra kisa yollarım ile oyun içine çağırdığım komutlar ile işlerimi görüyorum (yani hile panelim tamamen oyunun ekraninda )
Gameforge istemcisi olmadan oyuna giriş yapmalısınız. GF Clientless olarak araştırırsanız bazı bilgilere ulaşabilirsiniz.Direk giris icin nasil bir yol öneriyorsunuz, benim sistem söyle çalışıyor
1-Vsl açıyorum kodumu derliyorum
2-ardindan hesaplara giriyorum
3-olusturdugum enjektörü açıyorum
4-tum id lere injekte ediyorum
5-oyuna girdikten sonra kisa yollarım ile oyun içine çağırdığım komutlar ile işlerimi görüyorum (yani hile panelim tamamen oyunun ekraninda )
Hocam piyasadaki memory tabanlı hileyi biliyorsun onlarda gameforce kullandıkları halde red bana dusmuyorlar bunun sebebini biliyor musunuzGameforge istemcisi olmadan oyuna giriş yapmalısınız. GF Clientless olarak araştırırsanız bazı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)