Hocam lisanslı'da olsa "Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir." ruslar işi çözmüş ama yani bunlarda birebir en client'in ru çevrilmiş hali. Üstüne güncelleme yapılmış. Bunlarda kaynak dosyada yoktu halbu ki...
Love Ritmo hiç hitap etmiyormuş valla hedefimiz şuan Jadde üzerindePislik yapacak taraf her zaman var hocam ya herhangi bir x projeside olsa ama çözümlenebilir şeyler bunlar resmi tarafta araştırmalarımızı yaptık bizde. Ama siz şimdi Unity'de sıfırdan yaptık deyince biraz stop etmedik değil ortada bi emek var sonuçta
Ruslar için her şey çözülüyor. Ben de Rusya'dayım mesela telif lisans derdim yok. Ayrıca Parapa'da rusyada lisanslı Snail Games bünyesinde yayınlıyor oyunu.
Eğer rusyada bir oturum iznin varsa her türlü mahkemeden zaten yırtarsın.
Sana eski Snail'de görev almış biri olarak söylüyorum, 0 dan kendin yapmıyorsan client reverse den uzak durmanı öneririm.
Yinede sen bilirsin. Göz çıkana kadar devam.
Anladım hocam valla bu bilgiler bizim için altın değerinde çok teşekkür ediyorum öncelikle. Benim aslında amacım şuydu; client reverse tamamladık zaten sonra bunu Unity'e aktarmaktı ama sizde sıfırdan yaptım diyorsunuz biraz kafamız karıştı açıkcası en sevmediğim şeydir valla rakip olmakRuslar için her şey çözülüyor. Ben de Rusya'dayım mesela telif lisans derdim yok. Ayrıca Parapa'da rusyada lisanslı Snail Games bünyesinde yayınlıyor oyunu.
Eğer rusyada bir oturum iznin varsa her türlü mahkemeden zaten yırtarsın.
Sana eski Snail'de görev almış biri olarak söylüyorum, 0 dan kendin yapmıyorsan client reverse den uzak durmanı öneririm.
Yinede sen bilirsin. Göz çıkana kadar devam.
Yıllardır bu oyunun 1 alternatifi çıkmadı Türkiye'de dedik artık biz girişelim arkaplanda sizde uğraşıyor muşsunuzAnladım hocam valla bu bilgiler bizim için altın değerinde çok teşekkür ediyorum öncelikle. Benim aslında amacım şuydu; client reverse tamamladık zaten sonra bunu Unity'e aktarmaktı ama sizde sıfırdan yaptım diyorsunuz biraz kafamız karıştı açıkcası en sevmediğim şeydir valla rakip olmakYıllardır bu oyunun 1 alternatifi çıkmadı Türkiye'de dedik artık biz girişelim arkaplanda sizde uğraşıyor muşsunuz
Rakip olabilirsiniz hiç problem yok, ancak şu an patent bende ve hala GCC tarafında. Mynet'in resmi patent bitişine 2 yılı var diye biliyorum yanlış da olabilir. Bilgisayar ve mobil platformlar için başvurular çoktan onaylandı. Marka tescilini de biz yaptırdık. Ben gidip sizinle uğraşmam ya da size sorun yaratmam asla, lütfen böyle anlamayın ama GCC (GameTURK) tarafı biraz pis sanırım. Biz de çok uğraşacağız zamanı geldiğinde.
Rakip olabilirsiniz hiç problem yok, ancak şu an patent bende ve hala GCC tarafında. Mynet'in resmi patent bitişine 2 yılı var diye biliyorum yanlış da olabilir. Bilgisayar ve mobil platformlar için başvurular çoktan onaylandı. Marka tescilini de biz yaptırdık. Ben gidip sizinle uğraşmam ya da size sorun yaratmam asla, lütfen böyle anlamayın ama GCC (GameTURK) tarafı biraz pis sanırım. Biz de çok uğraşacağız zamanı geldiğinde.
Estağfurullah zaten ya öyle bir şey kastetmedim
Ben emeğinize saygı olsun diye dedim çünkü yıllardır dediğim gibi böyle bir oyun çıkmadığı için TR'de artık bi girişim yapalım dedik bizimde asıl sektörümüz Oyun geliştirme üzerine elimizde de güzel bir sistem var şuan değerlendirmeyi planlıyoruz bakalım araştırmaları vs yaptık şuan bir sorun çıkmaması yönünde gidiyor eğer izniniz olursa özelden size yazmak isterim faaliyet öncesi sizlere haberdar etmek isterimŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)