Herkese merhabalar,
İnterneti altına üstüne getirdim valla henüz bulamadım
Elinde eski "Jadde" oyununun Türkçe Client .zip dosyası mevcut olan var mı?
İnterneti altına üstüne getirdim valla henüz bulamadım
Elinde eski "Jadde" oyununun Türkçe Client .zip dosyası mevcut olan var mı?Herkese merhabalar,
İnterneti altına üstüne getirdim valla henüz bulamadımElinde eski "Jadde" oyununun Türkçe Client .zip dosyası mevcut olan var mı?
Elinde olan varsa bana da gönderebilir, oyunu 0 dan Unity ile baştan yaptık eksik bir şeyler var mı bakayım

Elinde örnek görsel var mı hocam şuan ki unity ile yapılmış halinden bir kesit? Çünkü ben şimdi çözdüm firma olarak oyunu çıkış yapmayı planlıyoruz yalandan yere rakip olmayalım
(Edit: Jadde 2 adında bir oyun çıkıyo sözde o değildir umarım bahsettiğiniz proje)
(Edit: Jadde 2 adında bir oyun çıkıyo sözde o değildir umarım bahsettiğiniz proje)
Son düzenleme:
Elinde örnek görsel var mı hocam şuan ki unity ile yapılmış halinden bir kesit? Çünkü ben şimdi çözdüm firma olarak oyunu çıkış yapmayı planlıyoruz yalandan yere rakip olmayalım(Edit: Jadde 2 adında bir oyun çıkıyo sözde o değildir umarım bahsettiğiniz proje)
Jadde lisansı hala aktif GGC'de barınıyor + Mynet'de. O oyunu doğrudan çıkaramazsınız.
Mantıklı olan baştan kendi oyununuzu yapmanız. Türkiye'de pislik yapabilecek taraflar var yani.
Biz de baştan aşağı yaptık Jadde2 ile alakamız yok gerçek Jadde'yi açan GameTURK açıyor o oyunu.
Jadde konusunda bu hayalden vazgeçin. Love Ritmo'dan ilerleyin Aşk Ritmi.
Hocam lisanslı'da olsa (ki lisansların olduğunu düşünmüyorum şuan) "
Love Ritmo hiç hitap etmiyormuş valla hedefimiz şuan Jadde üzerinde
Pislik yapacak taraf her zaman var hocam ya herhangi bir x projeside olsa ama çözümlenebilir şeyler bunlar resmi tarafta araştırmalarımızı yaptık bizde. Ama siz şimdi Unity'de sıfırdan yaptık deyince biraz stop etmedik değil ortada bi emek var sonuçta
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
" ruslar işi çözmüş ama yani bunlarda birebir en client'in ru çevrilmiş hali. Üstüne güncelleme yapılmış. Bunlarda kaynak dosyada yoktu halbu ki...Love Ritmo hiç hitap etmiyormuş valla hedefimiz şuan Jadde üzerinde
Pislik yapacak taraf her zaman var hocam ya herhangi bir x projeside olsa ama çözümlenebilir şeyler bunlar resmi tarafta araştırmalarımızı yaptık bizde. Ama siz şimdi Unity'de sıfırdan yaptık deyince biraz stop etmedik değil ortada bi emek var sonuçta
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)