noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[DB] CLoginData memory leak

Ekli dosyayı görüntüle 187254
? noldu çıkarın mı bitti reis yıllar sonra ilk yorumu buraya atmışsın :d sana yanıt bile vermeyeceğim, abi dedik hiç uğruna işlerini yaptık üstüne dolandırıcılıktan ban yiyen birinin banı nasıl açılıyor da burda takılıyor o da ayrı konu zaten, neyse ya doğrudur reis kralsın.

not olarak yazdım zaten farklı bir durum meydana gelebilir kontrol etmek, emin olmak lazım diye. warp akışı benim de aklıma geldi ne oluyor acaba diye, neyse mayın tarlası metin2 gözümden kaçmış olabilir, ownership nerde belli bile değil. çözüm yerine sorunu baz alıp araştırıp çözüm uygulayabilir isteyen, ben yine de akışa müsait anımda bakacağım.

600bytecık için ise, yani bu mantıkla UB olan bir yerde de "1 tane ubcik var yahu" diyelim, bakış açınızın hatalı olduğunu düşünüyorum.
hakkımızda açılan tüm davalardan allaha şükür anlımızın akılı ile çıktık merak etme 2 ay önce hakkında suç duyurusunda bulundum yapılan ödemeler sorunlar benim fileslerimde sorun cıkmasının sebebi tamamen sendin bilir kişide tutuldu biraz çalış ve para kazan

whmcs satışları nası gidiyo abim ? , detayhosta noldu abim ? şu benim firma ortaklık parasını iade etsene abim
şu benim 150 k smsi iade etsene abim,
whmcs çok güzel gidiyor metin2 gibi boş işler ile uğraşmıyorum ne kadar bilgisiz varsa coğu bu sektörde abim benden aldığın el altından satığın dosyalar paneller müşterilerle yürüdün ya abim aile bireylerine küfür eden fantastik olgular ile sana yaklaşan insana benim dosyalarımı verdin ya abim benim <3

hakkımızda açılan tüm davalardan allaha şükür anlımızın akılı ile çıktık merak etme 2 ay önce hakkında suç duyurusunda bulundum yapılan ödemeler sorunlar benim fileslerimde sorun cıkmasının sebebi tamamen sendin bilir kişide tutuldu biraz çalış ve para kazan

Türkiye de hukuku sorguladığımız dönemlerde , özellikle bilişim hukukunun dahi henüz ne anlama geldiğinin tam bilinmediği halde tüm hukukçuların bu konuda hemfikir olduğu halde , sanığın epin sitesinden alışveriş yaptım dediği hakimin ise '' EPİN NE OĞLUMMMM'' diye sorduğu bir hukuk pratiğinin olduğu orta doğu ülkesinde... ; ( noktalı virgül ) ;

- böyle bir ortamda davadan çıkmış olmayı doğrudan ALNINIZIN AKIYLA ÇIKTIK şeklinde yorumlamak , sizin nezdinizde vicdanınızı rahatlatacak kadar güçlü mü ?

belki de burda sorulması gereken soru , ALNINIZIN AKI değil de ; hakkımda hüküm verecek sistem , karşısındaki teknolojiyi ve olayın mahiyetini gerçekten anlayabilecek durum damıydı sorusu olabilir miydi ?

Hiç kendinizi bu ALNINIZIN AKIYLA olan ZAFER duygusundan önce biraz da hukukun içinde bulunduğu şartları felsefik düşündümüz mü acaba

veya Türkiye de hukukun saçmalığını illaki sorguladığınız dönemler olmuştur diye tahmin ediyorum bu sorgulamayı alnınızın akıyla çıktığınızda da yaptınız mı ?

yargılandım beraat ettim ; öyleyse haklıyım.
hakim anlamadı karar verdi öyleyse adalet yerini buldu

- ünlü hukuk filozofu hans2.com dan alıntıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri