StackTrace 1
StackTrace
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[DB] CLoginData memory leak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

-> Her paylaşımında katkılı/faydalı gördüğüm zaman teşekkür etmişimdir, şuan ki konuda bile. (Bakabilirsin)

-> "gariptir ki sorunu paylaşınca herkes bir anda çözüm uzmanı oldu, 1 saatte analizleri bitirip karşı argüman sundu falan neyse bugüne kadar kimsenin değinmemiş olması çok garip, maşallah diyelim umarım daha iyi yerlere gelirsiniz ben mutlu olurum" e tabi ki, eleştirmemiz lazım, herkes eleştiriye açık olmalıdır, ister çözüm ai ile olsun ister çok yetenekli olsun yazdığı şey doğruysa, senin ilgi alanın sadece yanlışı görmek olur, yorum yapanların neyi nasıl çözdüğü değil bence.

-> 2014 yılında sızdırılan bir şey 2014 yılında yapılmış olmuyor, bu adamlar sonuç olarak 2005 yıllarında paylaştılar belki 3 sene sürdü yapım nihayetinde 2000 li yılın başlarında yaptılar ve devrim niteliğinde, yapabilen çıksın daha iyisini yapsın, 40 kişisiniz bence iyi bir hatasız metin3 yapabilirsiniz bizde oynar takdir ederiz. Kitap var diye kusursuz olacağı anlamına gelmiyor, sen tüm standartlara hakim misin, tüm kitapları bitirdin mi, her türlü UB durumlarını biliyor musun, her türlü idiom tekniğin var mı, TRIZ algoritmasıyla mı çalışıyorsun. Her şeyin profesyonel ve kusursuz mu?, Lütfen bırakın bu tavırları hoş değil, ahlaklı değil.

-> İnsan hata yapan bir varlıktır, başkasının hatası oluyorsa senin de garanti olacaktır, çokta şey yapmamak lazım.
Düşünsene, çalıştığın şirkette yürüyen kodunda 20 sene sonra başkası senin kodunu incelerken hatalarını buluyor, ve şöyle diyor,
"TL;DR: YMIR dev ağabeyler duplicate login'i temizleyeceğiz derken bir mekanizma kurmuşlar ama normal çıkışa bağlamayı unutup sıvamışlar."

Bence uzatmaya gerek yok sonuçta haklı bulmayacaksın, tutumunu savunuyorsun. Tekrar paylaşım için teşekkürler. Eksik stale noktalar düzeltilerek, düzenlenirse faydalı bir paylaşım.

-> 2014 yılında yapılmış diye bir şey söylemedim, hadi 10 sene kimse dokunmamış olsun dedim
-> "biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz" bir söz yalnız, "burada hepimiz birbirimizi tanırız, biliriz" gibi bir anlama geliyor daha önce duymadınız herhalde(CTRL + E ile aratılabilir)
-> Bjarne bile "ben bu dilin %70'ine hakimim" diyor ben hiçbir zaman hiçbir yerde C++ biliyorum demedim/demem, dilin yaratıcısı bilmiyorken ben nasıl bileyim ama evet STL ve C++ hakimiyetim var, üzerine çokça okumuşluğum mevcut başta Bjarne'nin kitapları olmak üzere
-> evet idiomları biliyorum (severek kullanırız)
-> evet tekniğim var
-> evet UB durumlarını biliyorum(zaten bilmiyorsan üretimde çalışamazsın)
-> çalıştığım alan sebebiyle evet her şeyim profesyonel (yazdığım kod, ciddi C++ bilgisi, logicin arkasındaki sebep, kurulan mimari tasarım, API'nin dökümantasyonu, trade-offlar, uyulacak guideline, ruleset vs.) ama kusursuz iş diye bir şey yoktur, bariz hata ve yanlış ayrı kusur ayrı. bir gün mission-critical tarafta çalışırsanız ne demek istediğimi anlarsınız, okurken büyük ihtimalle yine egoist damgası yiyorum
-> geçen seneki kodlarımızla bile ekipçe dalga geçiyoruz 20 sene öncekine neler yaparız siz düşünün

vatan toprağı mı hocam bu? bu kadar şahsileştirmelik, üzerine alınmalık bir şey yok.

"hacı selamun aleyküm, oyunla ilgileniyorum senin gibi bir şeyler yapıyorum, yapay zekayla da bir konuştum böyle böyle kontrol ettim şuraya da bak istersen" der geçersin, tıpkı Tunga gibi bende he eyvallah hocam bakalım derim bakarız ve sonuca ulaşırız, bence bir hayli basit.

3 günlük dünya kasmayın bu kadar, eğlenin geçin

Son olarak şu söz hoşuma gitti paylaşmak istiyorum:

Az felsefe insanı ateist yapar, derin felsefe ise dine götürür. (Francis Bacon)

kral sen [TEC]mehmetcan ın bu kişi hexedir yeni dolandırıcı hesabı budur diye uydurmasından sonra hexeyi panelleyip numarasını bulup sen sitende benim sistemimi satıyormuşsun biz adanalıyız adamı bilmem ne yaparız azdan az çoktan çok gider geliriz denizliye kafanı koparırız falan filan diye tehdit eden adam değil misin, bu cümleler adana feslefesine mi dayanıyor acaba hatta ve hatta toros aşığı sinwar kankanın da adana felsefesine dayanan düşünceleri var mı ?

şu cümlelerin de adana felsefesine dahil mi

Moderatör tarafında düzenlendi:
kral sen [TEC]mehmetcan ın bu kişi hexedir yeni dolandırıcı hesabı budur diye uydurmasından sonra hexeyi panelleyip numarasını bulup sen sitende benim sistemimi satıyormuşsun biz adanalıyız adamı bilmem ne yaparız azdan az çoktan çok gider geliriz denizliye kafanı koparırız falan filan diye tehdit eden adam değil misin, bu cümleler adana feslefesine mi dayanıyor acaba hatta ve hatta toros aşığı sinwar kankanın da adana felsefesine dayanan düşünceleri var mı ?

şu cümlelerin de adana felsefesine dahil mi

Ekli dosyayı görüntüle 187260
Bu kim bilmiyorum, o cümleler de bana ait değil.
Çoluk çocukla uğraştık zamanında ama bizde ırkçılık yok, böyle sözlerde çıkmaz bizden. Birisi yediremeyip fake hesap ile fake resimler üretmiş bariz belli, sende fazla detaylı şeyler söylüyorsun bu kadar detayı nereden biliyorsun.

Maskeni çıkart gel, çok konuşmak istiyorsan dc adresim : m2reference
Tekrar bir yorum yapma burası yeri değil konuyla alakasız şeylere gerek yok adresim burada.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri