noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
numan187 1
numan187
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

98-99 Files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
İkinci dediğine katılmıyorum, "şöyle filesler" diyerek bahsettiğin dosyaların iyiliği, kötülüğü veya çöplüğü kişiden kişiye büyük bir değişken. Ayrıca bu dosya iyi bu dosya kötü diyebilecek karar mercii kim olucak? O tahsile sahip birileri var mı sence veyahut bunun forumda yönetimi tarafından suistimal edilmeyeceği ne malum? Belki arkadaşlarına öncelik sağlarlar beşer şaşar bilemezsiniz.
Hocam suistimal konusunda sonuna kadar haklısın ben sana katılıyorum ama sadece toplumsal olarak çalışan, online çeken, sorun çıkarmayan uzun ömürlü ve destek gören filesı biraz ar damarı olan adam paylaşmaz. Sadece demek istediğim genel olarak yada bir çoğunluğun kabul gördüğü bir warez durumu yaşanmaz kaldı ki direkt warez sistemler de maksimum 2dk içerisinde forum yöneticileri tarafından kaldırılıyor.

Sadece söylemek istediğim 2 sistem ekleyebilen adam dosyadaki tüm isimleri de değiştirir kendine ait bir dosya gibi piyasaya da sürebilir. Bazı x forumlarına karşın bence temiz ve disiplinli bile sayılabilir forum.

Hocam suistimal konusunda sonuna kadar haklısın ben sana katılıyorum ama sadece toplumsal olarak çalışan, online çeken, sorun çıkarmayan uzun ömürlü ve destek gören filesı biraz ar damarı olan adam paylaşmaz. Sadece demek istediğim genel olarak yada bir çoğunluğun kabul gördüğü bir warez durumu yaşanmaz kaldı ki direkt warez sistemler de maksimum 2dk içerisinde forum yöneticileri tarafından kaldırılıyor.

Sadece söylemek istediğim 2 sistem ekleyebilen adam dosyadaki tüm isimleri de değiştirir kendine ait bir dosya gibi piyasaya da sürebilir. Bazı x forumlarına karşın bence temiz ve disiplinli bile sayılabilir forum.
Aynen öyle hocam şuna baksana adam benim 6 ay emek verdiğim filese 1 sistemcik ekleyip warez ediyor kesinlikle bir düzenleme ve kurallar getirilmeli en az 10 sistem eklemeden warez edemessin ve bunu kanıtlamalı aksi takdirde çok emek hırsızı çıkıyor piyasada @admin de birkez daha düzenleme getirmeli bencede

Aynen öyle hocam şuna baksana adam benim 6 ay emek verdiğim filese 1 sistemcik ekleyip warez ediyor kesinlikle bir düzenleme ve kurallar getirilmeli en az 10 sistem eklemeden warez edemessin ve bunu kanıtlamalı aksi takdirde çok emek hırsızı çıkıyor piyasada @admin de birkez daha düzenleme getirmeli bencede
Konuyla pek alakam yok, Tarafına geçmiş olsun ancak bu kadar hata vs var ise nasıl ücretli satılabiliyor merak ediyorum..
Yine de geçmiş olsun.​

Önerileriniz için forumumuzun öneri bölümünü (Hakkında Bölümü) kullanabilirsiniz.

Filesi kullanmak isteyen arkadaşlar için:

Yorumlardan dolayı ilgimi çekti ve dosyaları dün indirdim. Bugün de biraz göz attım. Sistemler (en azından baktıklarım) hali hazırda forumda bulunan sistemler, daha önce paylaşılmış sistemler direkt olarak filese eklenip geçilmiş gibi gözüküyor. Bir kaç yama gördüm, mantıklı yamalar değil.

Satılan hali mi değil mi bilmiyorum. Ama bu hali ile kullanarak oyun açmanız pek mantıklı gözükmüyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)

Geri