noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Performans testleri hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan loyit120
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 55
Sunucularda yük testlerini nasıl yapıyorsunuz? network yapısını tamamen asio ile güncelledim. Packet sistemini komple yeniledim. Fakat tek başıma yaptığım testlerde bir problem çıkmıyor fuzz ve soak testleride temiz. Fakat bunu çoklu oyuncu ortamında test etmek için erken. Bir çok pvp server sahiplerinde bulunan bot oyuncular ile mi gerçekleştiriyorsunuz yoksa daha farklı yük testleri var mı ?

Tamamen modern bir yapı için çıktığım bu yolda tamamen sınırları zorlamak gibi bir yapıya dönüştü. Bildiğimin dışında bir şeyleri öğrenerek deneyerek test ederek ilerliyorum. Her testi en kapsamlı haliyle test ediyorum. Geliştirmelerimi local ortamda yapsamda her bir sürümde vds ortama aktarım sağlayıp genel bir test yapıyorum. Şuan tam anlamıyla test aşamasındayım. sadece çoklu oyuncu testi yapacak kadar çevrem yok bunu başka ne tür yollarla yapmam gerekiyor diye fikir edinmeye çalışıyorum. En son adım olarak tamamen vslik basit bir server açıp bütün durumu takip etmeyi planlıyorum. Ayrıca yanıtınız için teşekkür ederim
Hocam yapılacakların bir limiti yok, size önerim hızlıdan küçük bir sunucu açıp 50-60 online ile bunların testini ve geliştirmesini o sunucu üzerinde yapmanız yoksa ilk release'i 2037 de yaparsınız :)

Hocam yapılacakların bir limiti yok, size önerim hızlıdan küçük bir sunucu açıp 50-60 online ile bunların testini ve geliştirmesini o sunucu üzerinde yapmanız yoksa ilk release'i 2037 de yaparsınız :)
Aslında mantıklı açıkta bir sunucu varda pack paylaşımı yoktu aslında ufak çaplı bir sunucu açıp pack paylaşımını yapsam fena olmaz 50 60 kişi vs atıp takılır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri