ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Test5410 1
Test5410
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
StackTrace 1
StackTrace
Hikaye Ekle

Altın Konu R.E.P.O. İnceleme

R.E.P.O. İnceleme

Eşyayı Taşımak Bile Başlı Başına Dert
R.E.P.O.'nun komiği, normalde oyunlarda tek tuşla envantere atacağınız eşyayı burada fizik kurallarıyla sürüklemeniz. Değerli bir vazo buluyorsunuz, sevinmeniz gerekirken “bunu kapıdan nasıl geçireceğiz?” diye düşünmeye başlıyorsunuz. En küçük çarpma, yanlış dönüş ya da panik anı bütün kazancı paramparça edebiliyor.

1.jpg


Co-op Kaosu Güzel Çalışıyor
Arkadaşlarla oynayınca oyun tam açılıyor. Biri eşyayı tutuyor, biri yolu aydınlatıyor, biri canavar sesi duyup bağırıyor ve plan iki saniyede dağılıyor. Fizik sistemi bazen bilinçli şekilde sakar hissettiriyor; bu da korkuyla komediyi aynı anda büyütüyor. Değerli eşya taşırken canavardan kaçmak kadar saçma ve gergin az şey var.

2.jpg


Pürüzleri Var Ama Anı Üretiyor
R.E.P.O. mekanik olarak her zaman tertemiz çalışıyor diyemem. Fizik bazen sinir bozucu olabilir, bazı ölümler de fazla ani gelebilir. Ama oyunun amacı zaten arkadaş grubuna anlatacak olay çıkarmak. Korku tarafı kadar beceriksizce eşya taşıma tarafı da önemli. Eğer Lethal Company tarzı co-op paniklerini seviyorsanız burada da bol bol bağırmalı an bulursunuz.

R.E.P.O.'da başarılı görevden çok felaket görevler akılda kalıyor. Eşyayı kapıya sıkıştırmak, arkadaşın panikle vazoyu düşürmesi ya da canavar gelirken herkesin farklı yöne kaçması oyunun asıl eğlencesi.

Oyuncular birbirine alıştıkça görevler daha planlı ilerliyor ama panik hiçbir zaman tamamen bitmiyor. Zaten oyunun tadı da kusursuz ekip çalışmasından çok, o ekip çalışmasının bozulduğu anlarda çıkıyor.

İyi Forumlar.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst