Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Serverfiles Elvion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xblondubro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Senden bir şey istediğini söyleyen olmadı zaten. İndirmediysen daha da komik; kullanmadığın, indirmediğin ve seni ilgilendirmeyen bir şey hakkında gelip bu kadar konuşan sensin. 😂 Ben saatlerimi Elvion’daki bugları, bağımlılıkları, derleme sorunlarını ve bozuk sistemleri düzeltmeye harcadım; sen ise hiçbir katkın olmayan bir işin altına gelip emeğimin ne kadar etmesi gerektiğine karar vermeye çalışıyorsun.
‘Buradan sana ekmek çıkmaz’ diye ilk konuşan da sendin. Şimdi cevap gelince ‘Ben senden bir şey mi istedim?’ diyorsun. İstemediysen neden bu kadar rahatsız oldun? İndirmediysen neden hâlâ buradasın?
Bir dahaki sefere küçümsemeye çalıştığın birinin emeği hakkında konuşmadan önce en azından ne yaptığını öğren. Çünkü şu an beni küçük düşürmeye çalışırken yaptığın tek şey, hakkında hiçbir şey bilmediğin bir konuda ne kadar gereksiz konuşabildiğini göstermek oldu.
Merak etme, dosyaları sana saklamama gerek yok. Zaten senin elinde olsalar ne yapacağını bildiğine dair hiçbir belirti göstermedin.
Patron Sensin sakin ol reis :D Ben bişey demedim sen sat dosyaları :D hayatını anlattın mq 2 mesajda :) zamanı sen dosyalarda harca ac oyunda oynayalım bakalım bugsuz oyunda :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri