Please do not contact me expecting me to hand over fully "fixed" files for free; I didn't spend hours fixing dependencies and reworking systems just to give it all away for nothing.
Even Jesus demands prayers.
I undoubtedly possess the fully functional, corrected files,
with all systems working perfectly.
And should any further bugs be found, I would be more than happy to resolve them immediately.
But never for free.
Discord: Kagijin
Even Jesus demands prayers.
I undoubtedly possess the fully functional, corrected files,
with all systems working perfectly.
And should any further bugs be found, I would be more than happy to resolve them immediately.
But never for free.
Burdan sana ekmek cıkmaz gardaş bak işine kendine sakla o zaman sorunsuz sistemleri. o kadar kolay olsaydı burayı dğşmezdi lale.Lütfen benden tamamen "düzeltilmiş" dosyaları ücretsiz olarak teslim etmemi beklemeyin; bağımlılıkları düzeltmek ve sistemleri yeniden düzenlemek için saatler harcadım, hepsini bedavaya vermek niyetinde değilim.
İsa bile dua edilmesini istiyor.
Hiç şüphesiz ki, eksiksiz ve düzeltilmiş dosyalara sahibim.
Tüm sistemler kusursuz çalışıyor.
Ayrıca, başka hatalar da bulunursa, bunları derhal çözmekten memnuniyet duyarım.
Ama asla ücretsiz değil.
Kolay olduğunu söylediğimi kim söyledi? Tam tersine, Elvion elime geldiğinde en basit şeyleri bile düzgün çalıştırmak sorun çıkarıyordu. Saatlerce bug düzelttim, eksik bağımlılıkları çözdüm, sistemleri yeniden düzenledim, derleme ve çalışma sorunlarını tek tek temizledim.Burdan sana ekmek cıkmaz gardaş bak işine kendine sakla o zaman sorunsuz sistemleri. o kadar kolay olsaydı burayı dğşmezdi lale.
Asıl komik olan şu: ‘Buradan sana ekmek çıkmaz’ diyorsun ama aynı zamanda düzelttiğim sistemleri neden ücretsiz paylaşmadığımı sorguluyorsun. Madem yaptığım şeylerin değeri yok, neden onları istiyorsun?
Ben buraya hazır ve kusursuz bir dosya alıp iki satır değiştirerek gelmedim. Sorunlu bir projeyi çalışır, derlenebilir ve daha stabil hale getirmek için zaman harcadım. Bunun karşılığını isteyip istememek de tamamen benim kararım.
Senin bir şeye para vermek istememen, o emeği değersiz yapmaz. Sadece o emeğin müşterisi olmadığın anlamına gelir. Aradaki farkı anlayınca zaten tartışacak pek bir şey kalmıyor.
Ben senden bişey mi istedim mq zaten indirmedim bile.Kolay olduğunu söylediğimi kim söyledi? Tam tersine, Elvion elime geldiğinde en basit şeyleri bile düzgün çalıştırmak sorun çıkarıyordu. Saatlerce bug düzelttim, eksik bağımlılıkları çözdüm, sistemleri yeniden düzenledim, derleme ve çalışma sorunlarını tek tek temizledim.
Asıl komik olan şu: ‘Buradan sana ekmek çıkmaz’ diyorsun ama aynı zamanda düzelttiğim sistemleri neden ücretsiz paylaşmadığımı sorguluyorsun. Madem yaptığım şeylerin değeri yok, neden onları istiyorsun?
Ben buraya hazır ve kusursuz bir dosya alıp iki satır değiştirerek gelmedim. Sorunlu bir projeyi çalışır, derlenebilir ve daha stabil hale getirmek için zaman harcadım. Bunun karşılığını isteyip istememek de tamamen benim kararım.
Senin bir şeye para vermek istememen, o emeği değersiz yapmaz. Sadece o emeğin müşterisi olmadığın anlamına gelir. Aradaki farkı anlayınca zaten tartışacak pek bir şey kalmıyor.
Senden bir şey istediğini söyleyen olmadı zaten. İndirmediysen daha da komik; kullanmadığın, indirmediğin ve seni ilgilendirmeyen bir şey hakkında gelip bu kadar konuşan sensin.Ben senden bişey mi istedim mq zaten indirmedim bile.
Ben saatlerimi Elvion’daki bugları, bağımlılıkları, derleme sorunlarını ve bozuk sistemleri düzeltmeye harcadım; sen ise hiçbir katkın olmayan bir işin altına gelip emeğimin ne kadar etmesi gerektiğine karar vermeye çalışıyorsun.‘Buradan sana ekmek çıkmaz’ diye ilk konuşan da sendin. Şimdi cevap gelince ‘Ben senden bir şey mi istedim?’ diyorsun. İstemediysen neden bu kadar rahatsız oldun? İndirmediysen neden hâlâ buradasın?
Bir dahaki sefere küçümsemeye çalıştığın birinin emeği hakkında konuşmadan önce en azından ne yaptığını öğren. Çünkü şu an beni küçük düşürmeye çalışırken yaptığın tek şey, hakkında hiçbir şey bilmediğin bir konuda ne kadar gereksiz konuşabildiğini göstermek oldu.
Merak etme, dosyaları sana saklamama gerek yok. Zaten senin elinde olsalar ne yapacağını bildiğine dair hiçbir belirti göstermedin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)