oyun klasörüne gir , daha önce mutlaka oyuna girmiş ol. svside adında bir klasör varsa hiç uğraşma. veya oyun içinde <svside> olarak duyurular geçer. bunlara bakabilirsinpeki bir sunucunun svside olup olmadığını nasıl anlarım boş yere kürek çekmeyeyim
Dosya konumuna bakman yeterkipeki bir sunucunun svside olup olmadığını nasıl anlarım boş yere kürek çekmeyeyim
Gerçekten emin olmak istiyorsan
Cheat Engine açıp hızlı bi şekilde
Float 1000.00
Writabele ( kutucuk )
Bunu yapıp ara sana game spped i vericektir
1000 değeri sabittir onu azaltarak oyunu hızlandırabilirsin ozaman kesin olarak eminolabilirsin
dosyada svside varsa olabilir fakat aktif olup olmadıgından emin olmak için oyun içerisinde <svside> isimli kişiye pm yolla bağlı değil der ise yoktur mesajın giderse svside aktif olarak çalışıyodur en garanti ve uğraştırmayan yöntem budur
bunlar benim projenin adresslerine benziyor yav 

ayrıca NET_POINTER_OFFSET, BATTLE_CALL_OFFSET bunlar senin bulduğun target damage source içindeki değişken isimleri. senin bulman gerekenler şunlar : CPythonNetworkStream = NET_POINTER_OFFSET , BATTLE_CALL_OFFSET : bunu da şu hatayı takip ederek bulacaksın :Send Battle Attack Packet Error
senin proje bu işlere merakımı başlattı ama daha onu bile hiçbir pvpde açamadım. denediklerimin de hepsi svsidemış. svside olmayan pvp yok sanırımbunlar benim projenin adresslerine benziyor yav![]()