merhaba.. target damage yapmak için ihtiyacım olan offsetleri bir türlü bulamıyorum. oynadığım oyun vikingmt2, lycanshield kullanıyor. referance stringlerde bu değerleri bulmak için başvurabileceğim yerler gizlenmiş durumda hiçbir şekilde bulamıyorum. bu işlerde yeni ve acemiyim. böyle durumlarda nasıl ilerlemek lazım?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
dosyada svside varsa olabilir fakat aktif olup olmadıgından emin olmak için oyun içerisinde <svside> isimli kişiye pm yolla bağlı değil der ise yoktur mesajın giderse svside aktif olarak çalışıyodur en garanti ve uğraştırmayan yöntem budur
svside varsa hiç uğraşma bulsan bile çalışmayacaktır
bi tane metin2 src indir forumdan sonra aradıgın fonksiyonu ara bul src içerisinde etrafına bi göz at belki string vs vardır ama xpbg dedigi gibi svside var uğraşma boşuna tr sunucularında genelde aktif olmaz target hepsi svside alıyo
bunlar benim projenin adresslerine benziyor yav
ayrıca NET_POINTER_OFFSET, BATTLE_CALL_OFFSET bunlar senin bulduğun target damage source içindeki değişken isimleri. senin bulman gerekenler şunlar : CPythonNetworkStream = NET_POINTER_OFFSET , BATTLE_CALL_OFFSET : bunu da şu hatayı takip ederek bulacaksın :Send Battle Attack Packet Error
bi tane metin2 src indir forumdan sonra aradıgın fonksiyonu ara bul src içerisinde etrafına bi göz at belki string vs vardır ama xpbg dedigi gibi svside var uğraşma boşuna tr sunucularında genelde aktif olmaz target hepsi svside alıyo
peki bir sunucunun svside olup olmadığını nasıl anlarım boş yere kürek çekmeyeyimbi tane metin2 src indir forumdan sonra aradıgın fonksiyonu ara bul src içerisinde etrafına bi göz at belki string vs vardır ama xpbg dedigi gibi svside var uğraşma boşuna tr sunucularında genelde aktif olmaz target hepsi svside alıyo