Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bu adama şu yorumu yazdınya pes ne öğrendiysem şuana kadar hep bu adamın paylaşımları ile
adam oturmuş videolar çekmiş programlar yapıyo paylaşımlar yapıyo beğenmiyosan yorum yapma baride heves kırıcı olma bak geç
Güzel düşüncen için teşekkür ederim. Heves kıracak bir durum yok severek yapıyorum , yapmaya devam edeceğim.
bu adama şu yorumu yazdınya pes ne öğrendiysem şuana kadar hep bu adamın paylaşımları ile
adam oturmuş videolar çekmiş programlar yapıyo paylaşımlar yapıyo beğenmiyosan yorum yapma baride heves kırıcı olma bak geç
Hiç tanımadığınız birisinin gönderilerine böyle bir yorum yapılması görüşünüzü değil, önyargılı ve art niyetli yaklaşımı belirtir. Yorumlarınıza dikkat edin. Bu paylaşımı kullanacak olan diğer kullanıcılar olabilir. Sizin için mantıksız ise yorum yapmanıza zaten gerek yok. İyi forumlarbenim ilgiye ihtiyacim yok mantiksizsa gorusumu yazarim
Teşekkür ederim abi, başka haritanın dat dosyasını elde etmenin kolay bir yöntemi var mı?
forumda packetdumper dosyası paylaşılmıştı , ben onunla dump aldım.
github : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
oyun içindede fonksiyon var ama uzagı algılamıyor ondan en iyisi dat dosyasıAbi bu engellere takılmadan gitmesinin tek yolu böyle dat dosyalarımı daha kolay yolu varmı
kral zaten cogu hile dosyasinin icinde var zaten gereksiz paylasim yapiyosun ilgi icin
Sen ilgi için post atıyosunkral zaten cogu hile dosyasinin icinde var zaten gereksiz paylasim yapiyosun ilgi icin
Adam burda bir şey paylaşıyor hiç bir halta faydan yok bide laf yetiştiriyorsun
Map güncellendi eski hali bu
Ekli dosyalar
Sen ilgi için post atıyosun
Map güncellendi eski hali
benim ilgiye ihtiyacim yok mantiksizsa gorusumu yazarimSen ilgi için post atıyosun
Map güncellendi eski hali bu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)