- Konular
- 18
- Online süresi
- 4d 35m
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 1,985
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
GF server.
Bir süredir üzerinde çalıştığım pazar tarama botu.
Çevresindeki tüm pazarları tarar.Verileri kayıt altına alır .
Seçili pazarı açarak o pazara ait tüm itemleri gösterir.
Teleport yada yürüyerek pazarın yanına gider.
İtemi satın alabilir.İtemin birkaç karakteri ile arama yapabilir.İtem fiyatlarını sıralayabilir.
Ekstra olarak hareket , mob ve item listesini gösteren özellik var.
Bu özellikleri kaldırmadım , mevcut projede yer alıyor .
!!! ÖNEMLİ NOT : Değerli hesaplarınızda bu botu kullanmayın.Uzun süre test edilmedi.
VirusTotal :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
--> .dll tarattım Dosyayı büyük yapan Map klasörüdür.Download :
--> Release klasöründeki dll dosyasını inject etmek yeterli.Download :
>>> Full dosya .4 Mayıs 2026 itibariyle adresler günceldir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Mehmet abicim döktürmüşsün yine ellerine sağlık Paylaşım için teşekkürler.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
GF server.
Bir süredir üzerinde çalıştığım pazar tarama botu. Çevresindeki tüm pazarları tarar.Verileri kayıt altına alır .
Pazarı açarak tüm itemleri gösterir. Teleport yada yürüyerek pazarın yanına gider. İtemi satın alabilir.İtemin birkaç karakteri ile arama yapabilir.İtem fiyatlarını sıralayabilir.
Ekstra olarak hareket , mob ve item listesini gösteren özellik var.Bu özellikleri kaldırmadım , mevcut projede yer alıyor .
!!! ÖNEMLİ NOT : Değerli hesaplarınızda bu botu kullanmayın.Uzun süre test edilmedi.
VirusTota : Öğeyi görmek için üye olmalısınız. --> .dll tarattım Dosyayı büyük yapan Map klasörüdür.
Download : Öğeyi görmek için üye olmalısınız. --> Release klasöründeki dll dosyasını inject etmek yeterli.
Güncel versiyon yükledim .Source kaldırdınız sanırım hocam
- Konular
- 1
- Online süresi
- 11h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 407
- DevLira
- 0
hocam dc den dm bakarmısınzEkli dosyayı görüntüle 170102
GF server.
Bir süredir üzerinde çalıştığım pazar tarama botu. Çevresindeki tüm pazarları tarar.Verileri kayıt altına alır .
Pazarı açarak tüm itemleri gösterir. Teleport yada yürüyerek pazarın yanına gider. İtemi satın alabilir.İtemin birkaç karakteri ile arama yapabilir.İtem fiyatlarını sıralayabilir.
Ekstra olarak hareket , mob ve item listesini gösteren özellik var.Bu özellikleri kaldırmadım , mevcut projede yer alıyor .
VirusTota :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.--> .dll tarattım Dosyayı büyük yapan Map klasörüdür.
Download :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.--> Release klasöründeki dll dosyasını inject etmek yeterli.
- Konular
- 31
- Online süresi
- 18d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 194
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 2,523
- DevLira
- 0
Mehmet abicim döktürmüşsün yine ellerine sağlık Paylaşım için teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 170102
GF server.
VirusTota :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.--> .dll tarattım Dosyayı büyük yapan Map klasörüdür.
Download :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.--> Release klasöründeki dll dosyasını inject etmek yeterli.