Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim bilgilendirmen için <3/inv modundaki biri sadece görünmez oluyo ninja kamuflaj gibi düşün yani ondan listeden silinmiyo
obs farklı listede olmuyor hlbot obs modu genellikle tr sunucularında çalısıyor (örn rohan) ve obs modu değiştirilmemiş hiçbir sunucuda çalışmıyor (örn globaller) test sunucunda obs ile oynanmamışsa algılayamayacaksın bilgine
Kacirmalari engellemek istiyosan karakter noktasal olarak hedefe gitmemeli bir cap ver o capa degdiginde checkpoint basarili sayilsin eger nokta verirsen surekli kacirir cunku 132.24214124x302.1241241 gibi bir degeri tam yakalayamazMerhaba arkadaşlar;
Rota sistemi ile uğraşıyorum da rotayı yaparken x kordinatını vs. kayıt ettiriyoruz lakin bazı sorunlar mevcuttur eğer kamera sistemi ile yapacak olursam karakter hızına bağlı olarak kamerayı yakalayamadığı durumlar ve rotadan çıkma gibi durumlar yaşanbiliyor hareket hızı fazla olan yada ben movespeed i arttırırsam kaçırmalar yaşanıyor sık sık yada karakter x adresine +AC yaparak kordinat yazıp cheat engine de sabitlik yaptığımda karakter kordinata koşmuyor oyun ekranına tıklama yaparsam kordinata koşmaya başlıyor tıklama yapmadan koşma yaptıramazmıyız yada nasıl yapılıyor rota sistemi desteklerini bekliyorum iyi formlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)