metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Rota sistemi destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xMysterious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Gettarget vid adresinden -4 geri geri giderek 30-40defa geriye dogru gidersen rota x ve y ofsetini bulursun anlarsin zaten degerlerinden ofseti bulduktan sonra istedigin kordinayi yazip git ofsetiyle karakteri yürütürsün
Karakterini x ve y kordinatlarına yürüterek yap kamera olayını boşver
MoveToDestPosition ile yapabilirsin
Teşkkür ederim, arkadaşlar ufak bir sorum daha olacak c# olarak düşünürsek görünmez olarak gm yi görme şansımız varmı acaba ?

/inv yazarlarsa görürsün /obs yazarlarsa göremezsin c# c++ farketmez entitylistesinde olmuyor /obs yazanlar
İnv yazınca görünmez tekrar inv yazınca görünür olarak düşünmüştüm ben onu da :) HLBOT u biliyorsunuzdur orada obs modunda gelen gm (görünmez) algılıyordu c# sa buna bunu nasıl yapılabilir sizin bilginiz var mı acaba
Daha once bi sunucuda test etmistim entity listte gorunmez gm lerde entity de gorunuyordu
Ben bulamadım test sunucusunda deneyeceğim bende ama daha önce denedim de olmamıştı

İnv yazınca görünmez tekrar inv yazınca görünür olarak düşünmüştüm ben onu da :) HLBOT u biliyorsunuzdur orada obs modunda gelen gm (görünmez) algılıyordu c# sa buna bunu nasıl yapılabilir sizin bilginiz var mı acaba

Ben bulamadım test sunucusunda deneyeceğim bende ama daha önce denedim de olmamıştı
/inv modundaki biri sadece görünmez oluyo ninja kamuflaj gibi düşün yani ondan listeden silinmiyo
obs farklı listede olmuyor hlbot obs modu genellikle tr sunucularında çalısıyor (örn rohan) ve obs modu değiştirilmemiş hiçbir sunucuda çalışmıyor (örn globaller) test sunucunda obs ile oynanmamışsa algılayamayacaksın bilgine

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri