Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Gettarget vid adresinden -4 geri geri giderek 30-40defa geriye dogru gidersen rota x ve y ofsetini bulursun anlarsin zaten degerlerinden ofseti bulduktan sonra istedigin kordinayi yazip git ofsetiyle karakteri yürütürsün
Teşkkür ederim, arkadaşlar ufak bir sorum daha olacak c# olarak düşünürsek görünmez olarak gm yi görme şansımız varmı acaba ?Karakterini x ve y kordinatlarına yürüterek yap kamera olayını boşver
MoveToDestPosition ile yapabilirsin
Daha once bi sunucuda test etmistim entity listte gorunmez gm lerde entity de gorunuyorduTeşkkür ederim, arkadaşlar ufak bir sorum daha olacak c# olarak düşünürsek görünmez olarak gm yi görme şansımız varmı acaba ?
/inv yazarlarsa görürsün /obs yazarlarsa göremezsin c# c++ farketmez entitylistesinde olmuyor /obs yazanlarTeşkkür ederim, arkadaşlar ufak bir sorum daha olacak c# olarak düşünürsek görünmez olarak gm yi görme şansımız varmı acaba ?
İnv yazınca görünmez tekrar inv yazınca görünür olarak düşünmüştüm ben onu da/inv yazarlarsa görürsün /obs yazarlarsa göremezsin c# c++ farketmez entitylistesinde olmuyor /obs yazanlar
HLBOT u biliyorsunuzdur orada obs modunda gelen gm (görünmez) algılıyordu c# sa buna bunu nasıl yapılabilir sizin bilginiz var mı acaba Ben bulamadım test sunucusunda deneyeceğim bende ama daha önce denedim de olmamıştıDaha once bi sunucuda test etmistim entity listte gorunmez gm lerde entity de gorunuyordu
/inv modundaki biri sadece görünmez oluyo ninja kamuflaj gibi düşün yani ondan listeden silinmiyoİnv yazınca görünmez tekrar inv yazınca görünür olarak düşünmüştüm ben onu daHLBOT u biliyorsunuzdur orada obs modunda gelen gm (görünmez) algılıyordu c# sa buna bunu nasıl yapılabilir sizin bilginiz var mı acaba
Ben bulamadım test sunucusunda deneyeceğim bende ama daha önce denedim de olmamıştı
obs farklı listede olmuyor hlbot obs modu genellikle tr sunucularında çalısıyor (örn rohan) ve obs modu değiştirilmemiş hiçbir sunucuda çalışmıyor (örn globaller) test sunucunda obs ile oynanmamışsa algılayamayacaksın bilgine
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)