Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bu item proto ve names dosyalarının kodlamaları nasıl olcak kafayı yemek üzereyim drompproto item proto çıkartmıyor kodlama ile oynadım daha çok bozuldu
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
dump_proto yu debug şekilde build al dene belki proto ile akalaı değildirbu item proto ve names dosyalarının kodlamaları nasıl olcak kafayı yemek üzereyim drompproto item proto çıkartmıyor kodlama ile oynadım daha çok bozuldu
eski yedek aldığım item protom vardı onun üstünden işlem yaptım şuan bir sorun yok anlayamadım bi türlü bu dosyayı koyduğumda çıkartmıyordump_proto yu debug şekilde build al dene belki proto ile akalaı değildir
genelde protolar EUC-KR encodinglidir. ANSI yada UTF-8 yaptıysan patlaman normal hocam. EUC-KR ise EUC-KR build.bu item proto ve names dosyalarının kodlamaları nasıl olcak kafayı yemek üzereyim drompproto item proto çıkartmıyor kodlama ile oynadım daha çok bozuldu