kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Range bot İçin İnce Ayar Gerekli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FogoIsSomeOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 901

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

m2heat arka planda açık tüm ayarlar kapalı olsun. Kendi botunu çalıştır. Kendi botunun çok daha stabil ve ondan önemlisi çok daha hızlı çalıştığını farkedeceksin.Hunt2 açıkken de benzer durum oluşuyor.

Kişisel tahminim oyun hızını yada paket gönderim hızını yada paket gönderme kapasitesini artırıyorlar.

Normal bir yürüme yaptığınızda 1 level boş karakter . yaklaşık 330 ms bir sunucuya hareket paketi gider.m2heat açık tüm ayarlar kapalı yürüyün yaklaşık 700 ms bir yürüme paketi gider. Neticede her iki durumda aynı miktar yol katediyorsun .m2heat adım büyüklüğünü artırıp paket sayısını azaltıyor.

Son düzenleme:
Son birkaç gündür bu olaya odaklanmıştım . Sürekli paket gönderimi üzerine konsantre olmuştum ama gelen paketin önemini unutmusum. Gelen paket incelemeye değermiş .

video :

Canavarlara teleport aşamasını nasıl hallediyorsun, özel bir teknik var mı? Mesela mesafe bazlı ilk en yakınlarına teleportlansın onlara atak yapsın gibi. Bunun teleport aşaması da önemli,sırası da önemli. Aynı zamanda tek hitle öldüremediğin moblarda stabilite daha net kıyaslanabiliyor. Çünkü tek hitte öldürdüğün mobda aynı moba defalarca ışınlanmıyorsun bu da kick sorununu engelliyor olabilir.

Bir de gelen paketten kastın nedir acaba?

İyi forumlar

27 level karakter bu bölge için fazla , amacım kesme hızını göstermekti .
Eline sağlık, harika olmuş. Ben de yaptığın çalışmada kullandığın teknikleri merak ediyorum.

Kendi çalışmamda canavarları 300 birimlik alanlar halinde gruplayıp, o gruba tek bir teleport ile ışınlanarak hepsine birden vurmayı denedim ancak istediğim verimliliği alamadım. Bildiğin gibi Metin2'de yakın dövüş saldırılarının işlenmesi için canavarla aranda en fazla 300 birim mesafe olması gerekiyor. Bu bilgiye dayanarak bir gruplama yapsam da kick sorunu yaşadım. Tahminimce beni oyundan atan şey teleport atmam değil, aynı anda işlenen atak sayısı.

Bu durumun önüne geçmek için uyguladığın spesifik bir yaklaşım veya optimize yöntemi var mı? Mesafe bazlı öncelik gibi.

İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri