farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Maden type nedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xMysterious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 291

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba mob list içerisinde madenleri ayıran bir değer var mı metinler 2 canavalar 0 madenler ? gibi bir yerde duydum ama emin olamadım ve bulamadım

Merhaba mob list içerisinde madenleri ayıran bir değer var mı metinler 2 canavalar 0 madenler ? gibi bir yerde duydum ama emin olamadım ve bulamadım
Maden Type NPC ile aynı oyundaki tüm npc ler ile aynı

Type : 0

Maden'e tıklatmak kazmak istersende OnClick diye packet var VID'i girince kazıyor

Son düzenleme:
ama npc den ayırmak istiyorum en yakında ki maden değilde npc ise gidip npc yi açıyor ondan dolayı karışıyor da peki karakaterin ne olduğunu nereden görebilirim yani savaşçımı sura mı ninja mı gibi onu nasıl görebilirim

Maden Type NPC ile aynı oyundaki tüm npc ler ile aynı

Type : 0

Maden'e tıklatmak kazmak istersende OnClick diye packet var VID'i girince kazıyor

ama npc den ayırmak istiyorum en yakında ki maden değilde npc ise gidip npc yi açıyor ondan dolayı karışıyor da peki karakaterin ne olduğunu nereden görebilirim yani savaşçımı sura mı ninja mı gibi onu nasıl görebilirim
ası kullanarak isimlerden ayıra bilirsin npc leri

isimde Maden geciyorsa onu filtreleme yap böylelikle 2 sini maden ve npc ayrılmış olur

yada madende olupta npc de olmayan rasgele random bir deger bul rararken entitylist'i varsa ordanda ayırt eder

ası kullanarak isimlerden ayıra bilirsin npc leri

isimde Maden geciyorsa onu filtreleme yap böylelikle 2 sini maden ve npc ayrılmış olur

yada madende olupta npc de olmayan rasgele random bir deger bul rararken entitylist'i varsa ordanda ayırt eder
anladım az önce baktım npc ler binekler madenler petler aynı ayıran bir değer bulmam gerekiyor

karakteri nasıl ayırabilirim svascı mı ninja mı vs. vs.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri