Mesela burada dump proto yu nasil kullanaçagini gösteriuorum, ve en son gelen fix'leri update'i nasil alir diye bir konu
Benim filesi alip, ekran logini degistirip ve sistem ekleyip benim filesi diyor, adam hala mucadele ediyoradminim size özelden test server'ı atiyim inceleyelim beraber bakın görün kişi ile aynı files'ı kullanmıyorum satış konumda da görüldüğü gibi fixler, yeni sistemler, oyun içi düzeni vs. aktif olarak geliştirmekteyim
edit: fotoğraflar eklenmiştir + Hasar içinde K.M.T eklenmiştir
Moderatör tarafında düzenlendi:
@ZeiDen Öncelikle konuda küfür hakaret benzeri yorum yazmamaya dikkat edin tekrarlanırsa işlem uygulayacagim
Ayrıca files alıp birebir satışa sunmuyor forum kurallarımız gereğince sistem ekleyerek değişiklik yaparak satışa sunabilir bu durumda için yapılacak bir şey yoktur
Tekrar son kez iletiyorum kendisinin yukarda ilettiği videolu kanıta ki gibi su an filesiniz hala bire bir aynı ise iddianız lütfen buyrun güncel kanıt şeklinde kanıt sunun
Ayrıca files alıp birebir satışa sunmuyor forum kurallarımız gereğince sistem ekleyerek değişiklik yaparak satışa sunabilir bu durumda için yapılacak bir şey yoktur
Tekrar son kez iletiyorum kendisinin yukarda ilettiği videolu kanıta ki gibi su an filesiniz hala bire bir aynı ise iddianız lütfen buyrun güncel kanıt şeklinde kanıt sunun
Kanit atarim video gibi felan, ama adam login ekrani ve kucuk ek yapmis, benim sistemlerimim kodlamasi göstersin o zaman, Unvan sistemi, Portal sungma sistemi, Alastor sistemi, Cehenem kulesi vs, GitHub'de hespi var bende benim kodlamam ile, gyazo ile ataçagim bir kanit@ZeiDen Öncelikle konuda küfür hakaret benzeri yorum yazmamaya dikkat edin tekrarlanırsa işlem uygulayacagim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)