Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bir kaç gün içerisinde buraya SRC düşebilir belli olmaz yine de elinize emeğinize sağlık
tüm gf serverları toplamında 20k oyuncu zor vardır nası 20k bot oluyor5k euro az normalde ama claudesi olan 2 günde yapıyor eu da botluyorsan biliyosun playerci diye eleman var anlık 20k botu var totalde eu ve ro da bütün sunucularda bütün maplerde +100 botu var o adam 2025 aralıktan beri clientless olarak botluyor
eu ve ro da herhangi bir sunucuya gir görürsün sadece 2. köylerde 1 sv nin 1 ch de +100 botu vartüm gf serverları toplamında 20k oyuncu zor vardır nası 20k bot oluyor
Çok yayılırsa fixlenir satılmadan kullanılması gereken dosyalar bunlar. Src si eskiden youtube'da bir video linki altında geziyordu yapay zekadan önce şimdi yapay zeka çıkınca elinde o dosyalar olanlar yapay zekaya sorup nasıl olacağını sora sora öğrenenler oldu.Başarılar
Son düzenleme:
5K euro istiyolar satanı varda biraz hayal dünyasında
![]()
Bence de eğer öyle bir şey varsa ben Admin Panel ile hazır kurulu sistemi devredeyim. Elinize sağlık4k euro ver yarın kapında

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)