[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
bList 1
bList
Hikaye Ekle

ITJA - TRPAY CÜZDAN PROJESİ

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaya4572
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1782914890803.png


TRPAY, modern tasarımı ve yüksek güvenliği ile kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde dijital cüzdan yönetimi, para transferi ve banka işlemlerini gerçekleştirmesini sağlayan modern bir finansal cüzdan uygulamasıdır. Bu uygulama ugurkaya.work tarafından geliştirilmiş olup, Uygulama içerisinde yer alan göz ikonlu bakiye maskeleme özelliği sayesinde cüzdan bakiyenizi tek tıkla gizleyip gösterebilir ve bu tercihinizi yerel tarayıcı hafızasında güvenle saklayabilirsiniz. Ayrıca, her kullanıcıya kendi cüzdan numarasıyla uyumlu Vakıf Katılım altyapılı ve MOD 97 standardına uygun gerçekçi bir TRPAY IBAN numarası otomatik olarak atanmaktadır. Gelişmiş esnek transfer sihirbazı ile kullanıcılar alıcıları hem 8 haneli cüzdan numarasıyla hem de 26 haneli TRPAY IBAN'ıyla doğrudan sorgulayıp saniyeler içinde para gönderebilmektedir. Tüm bu işlemler grafik destekli gelir-gider takipleri, işlem geçmişi ve limit yönetimi sunan kapsamlı finansal raporlar ekranı ile desteklenmektedir.

1782914940257.png

1782915032901.png

1782915046386.png

1782915057739.png
1782915077982.png

1782915109273.png

1782915135801.png
1782915148906.png




 
Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler Aklıma takılan bir kaç soru var?

Aktivasyon için oyun DB bilgileri isteniyor ? Güvenlik olarak sunabileceğiniz kanıtlar mevcut mudur ?
 
Son düzenleme:
Aklıma takılan bir kaç soru var?

Aktivasyon için oyun DB bilgileri isteniyor ve daha kaliteli siteler dururken neden sizi tercih etmeliyiz? Güvenlik olarak sunabileceğiniz kanıtlar mevcut mudur ?
Ben sana kullan diye atmıyorum zaten kardeşim. Açık kaynak dosyaları için bana yazacaksın ben vereceğim. Sen tercih etme gerek yok
 
Bende onu soruyorum açık kaynak kodları bulunan bir uygulama ne kadar sağlıklı ve güvenli.
Sen bu soruyu sorarken ciddi mi soruyorsun ücretsiz dosya açık kaynak kodlarında açık görürsen kapatırsin dosya senin elinde oluyor la sizi kim yetkili yapıyor bu foruma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst