TRPAY, modern tasarımı ve yüksek güvenliği ile kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde dijital cüzdan yönetimi, para transferi ve banka işlemlerini gerçekleştirmesini sağlayan modern bir finansal cüzdan uygulamasıdır. Bu uygulama ugurkaya.work tarafından geliştirilmiş olup, Uygulama içerisinde yer alan göz ikonlu bakiye maskeleme özelliği sayesinde cüzdan bakiyenizi tek tıkla gizleyip gösterebilir ve bu tercihinizi yerel tarayıcı hafızasında güvenle saklayabilirsiniz. Ayrıca, her kullanıcıya kendi cüzdan numarasıyla uyumlu Vakıf Katılım altyapılı ve MOD 97 standardına uygun gerçekçi bir TRPAY IBAN numarası otomatik olarak atanmaktadır. Gelişmiş esnek transfer sihirbazı ile kullanıcılar alıcıları hem 8 haneli cüzdan numarasıyla hem de 26 haneli TRPAY IBAN'ıyla doğrudan sorgulayıp saniyeler içinde para gönderebilmektedir. Tüm bu işlemler grafik destekli gelir-gider takipleri, işlem geçmişi ve limit yönetimi sunan kapsamlı finansal raporlar ekranı ile desteklenmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler Aklıma takılan bir kaç soru var?
Aktivasyon için oyun DB bilgileri isteniyor ? Güvenlik olarak sunabileceğiniz kanıtlar mevcut mudur ?
Aktivasyon için oyun DB bilgileri isteniyor ? Güvenlik olarak sunabileceğiniz kanıtlar mevcut mudur ?
Son düzenleme:
Ben sana kullan diye atmıyorum zaten kardeşim. Açık kaynak dosyaları için bana yazacaksın ben vereceğim. Sen tercih etme gerek yokAklıma takılan bir kaç soru var?
Aktivasyon için oyun DB bilgileri isteniyor ve daha kaliteli siteler dururken neden sizi tercih etmeliyiz? Güvenlik olarak sunabileceğiniz kanıtlar mevcut mudur ?
Bende onu soruyorum açık kaynak kodları bulunan bir uygulama ne kadar sağlıklı ve güvenli.Ben sana kullan diye atmıyorum zaten kardeşim. Açık kaynak dosyaları için bana yazacaksın ben vereceğim. Sen tercih etme gerek yok
Sen bu soruyu sorarken ciddi mi soruyorsun ücretsiz dosya açık kaynak kodlarında açık görürsen kapatırsin dosya senin elinde oluyor la sizi kim yetkili yapıyor bu foruma.Bende onu soruyorum açık kaynak kodları bulunan bir uygulama ne kadar sağlıklı ve güvenli.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)