Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bir Yandan Diziyi Filmi İzlerken Diğer Yandan Oyunu Geliştirmeye Devam Edebiliyorsunuz Durmadan pencere geçişi kalmıyor Xd
ara biraz daha ara oturdugun yerde kudurup duruyorsun hakan bozkurt satamıyorsun yaptıgın değeri olmayan şeyleri her önüne gelene sen mehmetcansın diyip duruyorsun paronayak olmuşsun milleti dolandırıyorsun yabancılarda artık sattırmıyor sana hiç bişeyi her forumda banlısın şuanda hemen hemen. senin gibi değeri 5 kuruş etmeyen insanlar milleti dolandırıp bu foruma o kadar laf sallayıp dayanamayıp yinede geliyorsun çünkü ilgi bagımlısısın ve dolandırıcılıkdan banlısın.
BaYıLdIm... ElİnİZe SağLıK. martysama0135 e YaKIŞIr Bir SiStEm, 2 MiLyOn EuRoSu VAr rAhaT.
Ekli dosyayı görüntüle 181915
ara biraz daha ara oturdugun yerde kudurup duruyorsun hakan bozkurt satamıyorsun yaptıgın değeri olmayan şeyleri her önüne gelene sen mehmetcansın diyip duruyorsun paronayak olmuşsun milleti dolandırıyorsun yabancılarda artık sattırmıyor sana hiç bişeyi her forumda banlısın şuanda hemen hemen. senin gibi değeri 5 kuruş etmeyen insanlar milleti dolandırıp bu foruma o kadar laf sallayıp dayanamayıp yinede geliyorsun çünkü ilgi bagımlısısın ve dolandırıcılıkdan banlısın.
özür DİLeRiM. Satmak için HeRhAnGi Bir TaNıTıMa iHitYcAcImız YoK ÇünKü aKtİf 3 KiŞiYe SaTIş yApTık. sEkTöRdE gÖRdÜğün UnİTY VE bgfx AlTyaPIlArın 5 TAnE GÖrDüySen 3 ü BizE aİt. BeN HkN dEgİliM bEn OğUZ deMir.
Sizin Kendinize Faydanız Yok ki millete olsun Gidin Alman arkadaşa yaptırın paylaşın Pr Kasın bana yazmaya cürret etmeyin benim skletimde değilsiniz Seviyemde Değilsiniz Önce bir haddinizi bilin.
özür DİLeRiM. Satmak için HeRhAnGi Bir TaNıTıMa iHitYcAcImız YoK ÇünKü aKtİf 3 KiŞiYe SaTIş yApTık. sEkTöRdE gÖRdÜğün UnİTY VE bgfx AlTyaPIlArın 5 TAnE GÖrDüySen 3 ü BizE aİt. BeN HkN dEgİliM bEn OğUZ deMir.
Ekli dosyayı görüntüle 181919
Ekli dosyayı görüntüle 181920
Ekli dosyayı görüntüle 181921
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)