Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Allah'ı karıştırma ben gerekeni yazdim sana benim sunucuma zarar gelmesim 50 sefer uyardim ama dinlemediniz olan sunucuma oldu şimdi gerçektende borcummu var ?
o paranın daha çoğunu kazandım. sorunu bende değil o fethide, ben bana söyleneni yaptım.Allah'ı karıştırma ben gerekeni yazdim sana benim sunucuma zarar gelmesim 50 sefer uyardim ama dinlemediniz olan sunucuma oldu şimdi gerçektende borcummu var ?
herkes biliyor dolandırdığını, garip olan ne biliyor musun kimse şaşırmadı bu duruma
öbür dünyada yalvarırsın artık helal et diye
Çoğunu kazanman beni alakadar etmez birin bin olsun herkes nasıl biliyorsa bilsin ben kendimi bildikten sonra yeter bana yazişmalari oku ona göre alacağım varmi yokmu bana yaz yazışmalari oku dikkatini çekerim tekrar söylüyorum defalarcada söyledim sunucuma birşey olursa iyi olmaz die kaç sefer yazdim ben ama siz iki dik kafalı kendi bildiğinizi okudunuz burda yazmak istemiyorum birbirinize etmediğiniz küfür kalmadila olan kime oldu?
proje açık projeydi, beğenmediysen gönderebilirdin 50 defa söyledim. sen devam etmek istedin, sen proje lideri olarak düzeni sağlamadın olan oldu? arkamdan para verme diye küfreden adama efendimi davranacağım bide?Çoğunu kazanman beni alakadar etmez birin bin olsun herkes nasıl biliyorsa bilsin ben kendimi bildikten sonra yeter bana yazişmalari oku ona göre alacağım varmi yokmu bana yaz yazışmalari oku dikkatini çekerim tekrar söylüyorum defalarcada söyledim sunucuma birşey olursa iyi olmaz die kaç sefer yazdim ben ama siz iki dik kafalı kendi bildiğinizi okudunuz burda yazmak istemiyorum birbirinize etmediğiniz küfür kalmadila olan kime oldu?
ben onun dediğine rağmen parasını öde dedim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)