Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yine yapmasına yaparızda şuanki yönetim fazla tahammülsüz sonuçta içlerindesin şuan kafa yapılarını iyi biliyosun komediden capstan anlayan bi elin beş parmağını geçmez şimdilerde istesende eskiyi yaşatamazssın.
Elbette eski ortamı birebir yaşatmak kolay değil mizah çizgisi aşılmadığı sürece ben buradayım dozunda eğlenmek hepimizin hakkı :)

Elbette eski ortamı birebir yaşatmak kolay değil mizah çizgisi aşılmadığı sürece ben buradayım dozunda eğlenmek hepimizin hakkı :)
Kolayı varda bi çok kişinin kellesinin gitmesi lazım admine sövenler yönetime bok atanlar birbirlerinin kuyusunu kazanlar şimdilerde aynı forumda ve adminliğe kadar gidiyolar sen anla gerisini artık, eski eküri Ayaz abimle krababla cengizle mustafayla emre28 le cihanla ve son olarakta benden sonra bitti gitti dahada eskilere özlem duyan 10 kişi bile çıkmaz bu forumdan, binbir çeşit filesler sistemler oyunun geldiği nokta ve bununla ilgilenen kişiler miğdemi bulandırıyor.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri