mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Elden Ring Nightreign – Undertaker Remembrance Quest Rehberi

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Undertaker karakterini açtığın anda görev başlıyor. Toplam 7 aşamadan oluşan bu zinciri tamamlarsan iki güçlü Relic, Relic Chalice ve Remembrance skin'i kazanıyorsun. Hikaye boyunca Undertaker'ın geçmişini, lanetini ve Night ile olan ilişkisini öğreniyorsun. İşte adım adım yapman gerekenler. Undertaker'ı açtığında otomatik olarak başlıyorsun. "Git, seni bekledikleri yere. Ancak orada kurtuluşu bulacaksın" sözleriyle başlıyor. Daha sonra Undertaker ile Great Hollows Shifting Earth'i ziyaret etmen gerekiyor, kazanman şart değil. Manastırda dışlandığını ve ormanda canavarları avlayıp kanlarını içtiğini anlatan bir hikaye açılıyor.

1782076754487.png

Bir Nightlord'u (Balancers olabilir) yendikten sonra Iron Menial ile konuşup onunla savaşacaksın. Duchess ve Revenant hariç orijinal Nightfarer'ları yenmen lazım. Ultimate Art'ını iki düşmana karşı kullanmanı öneririm. Iron Menial ile tekrar konuşup duvardaki mor gooyu kır ve yala, sonra kitabı oku. Scholar'la konuşup onun ölümünü taklit etmesine yardım et, Leather Monocle Case Relic'ini alacaksın. Bu işlemler 3. aşamayı tamamlıyor. Heolstor'u Undertaker ile yenerek Dismembered Finger'ı alıyorsun. Bunun ardından Duchess ile konuş, şapelde dua et, Iron Menial ile konuş. Great Hollow'da Scholar'ı bulup onun Primal Core'unu al, Roundtable Hold'a dön ve Scholar ile konuş. Night-Hued Glass ve Undertaker's Chalice'i kazanıyorsun.

1782076774337.png

Heolstor'u tekrar yen ama bu sefer Dismembered Finger'ı envanterinde bırakma, onu bırak. Roundtable Hold'a dönünce Glass Necklace Relic ve Undertaker's Remembrance skin'ini alıyorsun. Skin, Undertaker'ın kolyesini Night-hued Glass ile değiştiriyor. Zinciri tamamlamak için en zor kısımlar Heolstor'u iki kez yenmek ve Great Hollow'da Scholar'ı bulmak. Leather Monocle Case ve Glass Necklace Relic'leri Undertaker'ın build'ine çok iyi uyum sağlıyor, özellikle Glass Necklace beslenme ihtiyacını azaltıyor. Hikaye karanlık ve duygusal, Souls oyunlarının klasik anlatım tarzında ilerliyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri